TAEC
Image default
Hobby en vrije tijd

De hipste horecagelegenheden in Eindhoven

Eindhoven staat bekend als de stad van de innovatie, licht(kunst) en design. Ook als het gaat om goed eten en drinken kun je in Eindhoven terecht, want er zijn genoeg horeca gelegenheden in hartje Eindhoven. Toch zijn niet alle horecagelegenheden even uitzonderlijk. Eindhoven kent een paar horecagelegenheden waar jij wil eten en drinken, dit zijn de echte hotspots op het gebied van eten en drinken in de stad. Niet iedereen kent ze, maar ze zijn zeker aan te raden als je een dagje in de stad bent. In dit blog een aantal van deze horeca hotspots.

Down Town Gourmet Market

Als je in Eindhoven bent en je wil uiteten kun je hier prima terecht, zeker als niet iedereen trek heeft in hetzelfde. Down Town Gourmet Market is een soort foodmarket in het centrum van Eindhoven met maar liefst negentien foodconcepten onder een dak. Je kan kiezen uit street food, comfort food en authentieke gerechten uit de hele wereld. Het is een leuke ervaring om hier te gaan eten en er is voor ieder wat wils.

Café 100 Watt

Hou je wel van een goed biertje? Dan moet je zeker bij café 100 Watt zijn geweest. Dit is het café van de stadsbrouwerij Eindhoven. Alles staat hier in het teken van bier en de beleving die daarbij hoort. Op de tap zijn er maar liefst 14 bieren te vinden die heerlijk zijn met de bijpassende gerechten die gemaakt worden met lokale ingrediënten. Je kan hier ook prima een bierproeverij houden en voor de echte bierliefhebber zijn er zelfs rondleidingen door de brouwerij te boeken.

DENF Coffee

Een koffietentje net buiten de stad, maar daarom niet minder dan de rest: DENF Coffee. Je bestelt hier zelf gebrande koffie en espresso in een leuk barretje met een industriele sfeer. Ook staan er kleine gerechten op de kaart zoals pannenkoeken, taartjes en tosti’s. Wil je genieten van een goede kop koffie, maar ben je in het centrum? Bel dan taxibedrijf Veghel, zodat zij je kunnen brengen naar Strijp-S. Dit is een deel net buiten de stad en is helemaal hip. Taxibedrijf Veghel brengt je graag naar de plek van bestemming. Geniet van je kopje koffie!

https://taxicentraleveghel.nl/