TAEC
Image default
Electronica en Computers

De leukste laptophoezen van Nederland

Bij een goede laptop hoort natuurlijk ook een leuke laptophoes, bij Sleevy heeft u volop keuze uit vele prachtige design laptophoezen tegen aantrekkelijke prijzen. Met ruim 300+ design in alle inch maten kunt u altijd wel een laptop sleeve vinden waarin uw laptop past. Natuurlijk heeft u het liefst een laptophoes die goed beschermt en ook nog eens een leuk design bevat. Bent u die saaie designs ook zo beu en wilt u gewoon bloemetjes, dieren of de meest grappige cartoons dan zult u zien dat Sleevy de specialist is.  De laptophoezen met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.Misschien heeft u al eens van het merk gehoord, deze was namelijk te zien bij het RTL programma ‘later als ik groot ben’.

Het is altijd ons advies om goed naar de afmetingen van uw laptop te kijken aangezien elk merk en model laptop van elkaar verschilllen in afmeting. Hierdoor kan het soms voorkomen dat uw laptop een kleinere- of grotere laptophoes / laptop sleeve nodig heeft dan dat u oorspronkelijk dacht nodig te hebben. Kijk altijd naar de breedte en lengte van uw laptop en niet het diagonaal.

De prachtige 15,6″ laptop is eindelijk binnen gekomen, nu wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een 15,6″ laptophoes met een leuk design. De 15 inch laptophoezen van het merk Sleevy geven de nodige bescherming aan uw waardevolle laptop en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs, hier moet toch wel een leuk design bij zitten?