TAEC
Image default
Eten en drinken

Hoe Kan Je Goedkope Bak Producten Inslaan?

Ookal kost bakken veel tijd is het toch een populaire bezigheid in Nederland en het wordt steeds populairder. Of je nu een cake wilt gaan bakken of regelmatig brood bakt voor het gezin, dit artikel laat je zien hoe je goedkope bak producten in kunt slaan.

 

Bak producten

Onder bak producten verstaan we niet alleen bloem, meel en suiker, maar ook potten, pannen, vormpjes en alles wat je verder nodig hebt bij het bakken. Hoewel dit artikel niet alle mogelijke manieren zal behandelen hoe je geld kunt besparen zal het wel een aantal van de belangrijkste bespaarmogelijkheden op een rijtje zetten!

 

Tip 1: Aanbiedingen

Tip nummer 1 is natuurlijk om goed de aanbiedingen in de gaten te houden. In de folder van de Dirk vind je regelmatig bakspullen in de aanbieding, evenals die van de Lidl en Coop. Er zijn ook online coupons te verkrijgen voor webshops waardoor je vaak nog goedkoper uit bent. Deze coupons kan je vaak gratis automatisch toegevoegd krijgen door middel van een browserextension als honey.com.

 

Tip 2: Koop meer in

Door meer in te slaan bespaar je ook een hoop. Sinds de meeste bakspullen en producten lang houdbaar zijn is dit vaak geen enkel probleem. Online vind je vele winkels die grotere hoeveelheden verkopen tegen bodumprijzen. Je kan ook de folders van de Macro en Sligro in de gaten houden om tip nummer 1 en 2 met elkaar te combineren.

 

Tip 3: Bak eens wat anders

Variatie is leuk, gezond, maar kan er ook voor zorgen dat je goedkoper uit bent. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen, en behalve de standaard producten die vaak heel goedkoop zijn, worden er vaak een hoop duuredere producten aan taarten en gebakjes toegevoegd. Door veel verschillende dingen uit te proberen zorg je ervoor dat je altijd mee kan gaan met de seizoenen en de aanbiedingen in de winkels. Dit scheelt een hele hoop en is ook nog eens leuk!

 

Tip 4: Buitenland?

Ookal is het de afgelopen tijd vaak veel goedkoper om binnen Nederland je bak producten te halen is dit niet altijd het geval. Duurdere machines zoals brood bak machines of andere apparaten zijn regelmatig goedkoper in het buitenland, of zijn daar van een hogere kwaliteit. Door buiten Nederland ook te kijken vergroot je je kansen om de producten die je zoekt goedkoop te vinden.

 

Kan het goedkoper?

Vaak is het antwoord op deze vraag ja, maar het is niet altijd nodig. Over het algemeen is bakken redelijk goedkoop sinds je met de basis producten werkt. Hoewel dingen als meel en suiker vaak niet zo veel goedkoper gevonden gaan worden, kunnen dingen als gedroogd fruit, specerijen of andere duuredere artikelen vaak wel goedkoper gevonden worden. Door deze tips toe te passen kan je ervoor zorgen dat je niet teveel betaald voor je zelfgemaakte lekkernijen!

http://kupino.nl