TAEC
Image default
Vakantie

De leukste roadtrips in Europa

Tijdens je jaarlijkse vakantie wil je zoveel mogelijk zien van een land. Twee weken lang op een locatie verblijven wordt tenslotte na een tijd erg saai. Een roadtrip naar en door een land of regio is dé perfecte manier om zoveel mogelijk te zien en beleven tijdens je vakantie. Heb jij zin in een roadtrip? Ga een auto huren in Geleen en pak je koffers want wij hebben de leukste roadtrips van Europa voor jou uitgezocht!

 

De Amalfikust in Italië

Italië is een van de meest populairste vakantiebestemmingen in Europa. De Amalfikust neemt je helemaal mee in de prachtige architectuur vol met romantiek van de kleine Italiaanse kustplaatsen. Met een roadtrip door deze  regio rij je dan ook door de smalle straatjes UNESCO beschermde gebied bij Salerno.

 

Les Corniches in Frankrijk

Er zijn drie verschillende routes op verschillende hoogtes en door verschillende landschappen. De roadtrip door Les Corniches heeft van alles wat en is de perfecte manier om het Frans landschap te ontdekken. Maak ook wat tijd vrij voor de “rich and famous” want Monaco mag tijdens deze roadtrip niet ontbreken.

 

Klausenpas in Zwitserland

Dit is een roadtrip door de Zwitserse Alpen. De Klausenpas is een bochtige en lange weg door het mooiste landschap van Zwitserland. Wil je iets te zien hebben? Eén keer per jaar vindt er een race plaats tussen de beste chauffeurs van de wereld.

 

Estoril in Portugal

Door middel van deze route rij je langs de kustlijn van Portugal. Je rijdt van Lissabon richting Sintra. Naast de prachtige kusten kun je ook mooie gebouwen bewonderen zoals het Paleis van Sintra om zo de geschiedenis van het land een beetje leren kennen.

 

De Autobahn in Duitsland

Wil je zoveel mogelijk tijdens je roadtrip zien? Dan is de Autobahn dé perfecte manier daarvoor. Dit is het Duits wegennetwerk waar geen tijdslimiet bestaat. Je kan zo snel rijden als je wilt en je rijdt langs meer dan 10 prachtige Duitse plekken en steden.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-geleen/