TAEC
Image default
Vervoer en transport

De professionele service van Frigo Group zal u ontzorgen!

Koeltransport en opslag van gekoelde levensmiddelen, dit is precies waar Frigo Group in is gespecialiseerd. Het op precies de juiste temperatuur houden van gekoelde en bevroren artikelen vraagt om optimale deskundigheid.

Product specifieke zorg

Er geldt niet één juiste temperatuur. Nee, verschillende producten vragen om verschillende temperaturen. Verse groenten en fruit bijvoorbeeld worden in de meeste gevallen gekoeld opgeslagen. Vlees, vis en kip daarentegen worden echt diep ingevroren. Bij Frigo Group wordt een en ander voortdurend scherp in de gaten gehouden. Dag en nacht!

De koelhuizen zijn zo ingericht en de manier van werken is zo opgezet dat voorkomen wordt dat uw spullen bederven, uitdrogen, verwelken of snel oud worden. Handelt u met partners in het buitenland dan kan Frigo het transport voor u regelen. Er wordt gereden in moderne gekoelde vrachtwagens. De chauffeurs hebben diploma’s in hun bezit en ze zijn zeer ervaren.

Opslag en distributie, (inter)nationaal

Als u een compagnon nodig hebt voor diepvries distributie bent u op het juiste adres bij Frigo Group. De bedrijfsvoering van Frigo Group staat vanaf het allereerste begin in het teken van duurzaamheid. De apparatuur in alle machinekamers is energiezuinig. Afval wordt sinds jaar en dag gescheiden. Als u contact opneemt met deze firma – dat kan zowel telefonisch als per mail- kunt u al uw vragen in één keer stellen.

De medewerkers van locatie Geldermalsen kunnen u alles vertellen over het vervoer en de bezorging van voorraden. Zowel binnen Nederland als naar het buitenland. Al jarenlang wordt vervoer geregeld naar landen als België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Portugal en Spanje. De chauffeurs kennen ook hun weg richting Oost-Europa en Scandinavië. Het kantoor in Geldermalsen is gevestigd aan de Poppenbouwing 24. De leiding is in handen van Margreet van Elderen. Zij is inderdaad een dochter van Hein van Elderen. Hij was verantwoordelijk voor de oprichting van Frigo Group in 1973. Wilt u Margreet persoonlijk om advies vragen? Ze is bereikbaar op telefoonnummer +31 850 440 680.

 

https://www.frigogroup.com