TAEC
Image default
Zorg

De zorg die u nodig heeft, ontvangt u bij deze woonzorg in Groningen

Veel ouderen die zorg nodig hebben, hebben nog wel veel behoefte aan vrijheid en zelfstandigheid. Deze combinatie staat dan ook centraal bij Leyhoeve Exploitatie. Bij deze woonzorg in Groningen ontvangt u die zorg die u nodig heeft, maar geniet u nog van veel vrijheid. Lees alles over de verschillende mogelijkheden hier.

Zorgsuites met veel ondersteuning

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, kunt u een zorgsuite huren. Deze suites zijn gebouwd om gezellige huiskamers heen die u deelt met andere bewoners. In deze suites ontvangt u de persoonlijke zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Daarnaast zijn er dagelijks verschillende begeleiders in de huiskamers te vinden die zorgen voor gezelligheid. U bepaalt zelf uw eigen ritme en tempo en kunt nog veel zelfstandig ondernemen.

Zelfstandig wonen voor ouderen

Wanneer u nog wel zelfstandig kunt wonen, maar u een woning zoekt met een blik op de toekomst, is deze woonzorg groep in Groningen ook een goede plek. De zelfstandige appartementen zijn ruim en toegankelijk voor ouderen die minder mobiel zijn. U kunt deze appartementen zelf inrichten zodat het een persoonlijke plek wordt. Het is ook mogelijk om hier met een partner te gaan wonen. In deze woonzorg in Groningen kunt u daarnaast makkelijk gebruik maken van alle faciliteiten.

Een hechte gemeenschap

Bij Leyhoeve Exploitatie hebben de bewoners een hechte gemeenschap gevormd. U kunt eenvoudig deelnemen aan verschillende activiteiten en clubs waardoor u andere bewoners leert kennen. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten zodat u alles binnen handbereik heeft. Op deze locatie kunt u dus rustig oud worden én toch blijven genieten van het leven. Wanneer u onverwachts zorg nodig heeft, staat het zorgteam altijd voor u klaar. Het is ook mogelijk om thuiszorg of mantelzorg in te schakelen. Ook is het ziekenhuis op een korte afstand van de locatie.

https://www.leyhoeve.nl/