TAEC
Image default
Banen en opleidingen

Digitaal kantoor in Leuven zoekt sr Accountant

Werk is papierloos, alles gebeurt digitaal! Klinkt als een ideale locatie? Dan heb je wellicht een nieuwe baan op dit kantoor gevonden. Door deze bijzondere methode kunnen ze niet alleen een zeer goede klantenportefeuille uitbouwen, ze worden ook erkend als een van de bekendste accountantskantoren in België. Tegelijkertijd is het kantoor uitgegroeid tot 12 vestigingen en kun je rekenen op meer dan 250 collega’s om je te helpen ontwikkelen. Ben jij klaar voor deze interessante functie?

Jouw verantwoordelijkheden

Als dossierbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die tot je klantenportfolio behoren. Dit zijn veelal familiebedrijven van verschillende afdelingen, in de moderne digitale omgeving kan je van A tot Z helpen.

Concreet begint u verschillende taken uit te voeren. Denk er over na:

  • Opstellen jaarrekening en halfjaarresultaten
  • Configureer rapport
  • Vervolg vooruitbetaling
  • Aangiften btw, vennootschapsbelasting en personenbelasting

Om klanten van het beste advies en inspiratie te kunnen voorzien, ga je regelmatig met ze om tafel. Ze weten dat ze het gehaald hebben en zien jouw enthousiasme als een grote meerwaarde.

Jouw profiel

  • Master of Business Science of Bachelor of Accounting.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een accountants- of accountantskantoor.
  • Je werkt het liefst in een digitale en moderne omgeving. Jij gelooft dat digitaal werk de toekomst is!
  • Daarnaast leg je gemakkelijk contact met klanten en collega’s en werkt je enthousiasme aanstekelijk.

Ons aanbod

Je werkt in een zeer modern kantoor in Leuven. Het kantoor is voorzien van de nieuwste snufjes om een ​​prettig gevoel op de werkvloer te brengen.

Het team van collega’s dat met jou is opgegroeid, is ook erg interessant. Regelmatige teambuilding in de bioscoop, diner of avond zijn slechts enkele voorbeelden.

Zorg voor een groot aantal interne opleidingen en je eigen opleidingsbudget voor ITAA-stages, seminars, etc. om je eigen vakkennis te ontwikkelen.

Een zeer compleet salarispakket, inclusief auto- en benzinekaart van het bedrijf. Als je wilt, kun je hier ook als zelfstandige aan de slag!

https://www.vindazo.be/vacatures/fiscalist.html