TAEC
Image default
Auto

Verhuizen met een personenauto

Het is niet de meest ideale situatie, maar toch kan het gebeuren dat je een verhuizing moet doen met een personenauto. Normaal wordt er altijd een busje of verhuisbedrijf geregeld maar, wat nou als daar niet de financiële middelen voor zijn of alle busjes al verhuurd waren? Uiteraard kan het ook zo zijn dat er wel een bus aanwezig is, maar dat je ook je eigen auto in wilt zetten zodat het allemaal net wat sneller gaat. De oplossing voor auto transport en verhuizing in zo’n geval is het huren van een dak- of trekhaakkoffer.

Koffers huren voor een verhuizing

Een dak- of trekhaakkoffer wordt normaal gesproken gebruikt voor een vakantie maar, waarom zou je deze niet ook inzetten voor een verhuizing? Bij Optimaal Reiscomfort kunnen deze gehuurd worden. Dit scheelt zeker in de kosten, want op die manier hoef je geen dure koffer aan te schaffen die je vervolgens nooit meer gebruikt. De koffers kunnen per dag gehuurd worden, dus ook wanneer je hem meerdere dagen nodig hebt is dat in vrijwel de meeste gevallen gewoon mogelijk.

Houd er wel rekening mee dat je, wanneer je een dakkoffer huurt, ook dakdragers moet huren. Zonder dakdragers kan de koffer namelijk niet op het dak van de auto geplaatst worden. op sommige auto’s vind je ook een dakrails, deze zit over de lengte van de auto. Dit is niet hetzelfde als dakdragers, en dient dus ook niet voor de koffer. Ook wanneer je deze rails hebt, zou je dus alsnog dakdragers moeten huren.

Ook een trekhaakkoffer kan gehuurd worden, en is ook ideaal voor een verhuizing. Deze plaats je achter de auto op de trekhaak. Het is op deze manier ideaal je spullen in- en uit te laden. Uiteraard is het ook mogelijk zowel een trekhaak- als een dakkoffer te huren.

https://optimaalreiscomfort.nl/