TAEC
Image default
Marketing

DIY: een eigen display maken

Een eigen display maken is niet alleen een leuke, maar ook heel zinvolle bezigheid! Je bespaart namelijk geld door het zelf te doen. Als jij een relatief kleine onderneming hebt, het leuk vindt om creatief bezig te zijn en graag wat geld wilt besparen is een eigen display maken een goed idee! In deze blog leggen we je uit waarom je een display wilt hebben en welke verschillende soorten er zijn.

Waarom een display maken?

Een aansprekende en effectieve display kan de verkoop van de producten die erop staan enorm stimuleren. Denk je bijvoorbeeld eens in dat je armbanden verkoopt. Als ze allemaal los door elkaar in een bak liggen, ziet dit er niet aantrekkelijk uit. Mensen zullen een stuk gemotiveerder raken om de armbanden te kopen als ze worden gepresenteerd op een mooi display. Verkoop jij armbanden met schelpen? Kies dan voor bijvoorbeeld voor een display van blauw en beige, zodat het een strand achtige uitstraling krijgt.

Verschillende soorten displays

Er zijn allerlei verschillende soorten displays te bedenken. Zo is er bijvoorbeeld een eilanddisplay, deze display is vanuit elke richting toegankelijk. Een toonbank display wordt in winkels vooral gebruikt om bezoekers impulsaankopen te laten doen. In winkels vind je ook schap displays, dit zijn displays die verwerkt zijn in het schap. Een vloerdisplay daarentegen staat ten alle tijden volledig op de grond en is vaak van boven tot beneden helemaal gevuld met producten.

https://endlessbranding.com/winkel-display/

Gerelateerde artikelen

Wat is de definitie van een Influencer

Het site-vitaliteitsrapport in Google Search Console

Groeimogelijkheden voor ondernemers in Eindhoven in 2020