TAEC
Image default
Bedrijven

Drie tips voor vloerisolatie in Den Haag

Het isoleren van uw vloer lijkt wellicht overbodig, maar dat is het toch zeker niet! Het isoleren van uw vloer is zeker een voordeel voor uw woning. Het zorgt er namelijk voor dat de warmte binnenblijft en je minder hoeft te stoken. In dit blog artikel willen we u dan ook drie tips meegeven voor vloerisolatie Den Haag.

Warmte vasthouden met vloerisolatie

Uiteraard is het grootste voordeel van het isoleren van de vloer dat het warmte vasthoud voor uw woning. In een huis is er namelijk altijd een kruipruimte. Deze heeft gemiddeld een temperatuur van 12 graden Celsius. U wilt natuurlijk voorkomen dat deze kou in het huis trekt. Isolatiebedrijf Groen kan u hier dan ook erg goed mee helpen.

Vloerisolatie laten aanbrengen is niet zo duur

Een ander voordeel aan het laten plaatsen van vloerisolatie is dat het helemaal niet zo duur is. Vloerisolatie Den Haag kan het dan ook al voor een kleine prijs in uw woning aanbrengen. Hierdoor heeft u de investering dan ook al snel teruggewonnen in de energierekening! De terugverdientijd is dan ook ongeveer 7 tot 10 jaar bijeen goede vloerisolatie. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het huis en de precieze kosten.

Een hoger wooncomfort met vloerisolatie

Wanneer u vloerisolatie laat leggen door isolatiebedrijf Groen, weet u zeker dat het goed gebeurd. Vloerisolatie Den Haag kan dan ook zorgen voor een beter wooncomfort. Dit komt doordat er vieze luchtjes en vocht door de isolatie worden tegengehouden. In combinatie met bijvoorbeeld een vloerverwarming is het dan ook een feest om met blote voeten door het huis te lopen. Gemiddeld stijgt de temperatuur van de vloer met 4 graden celcius als er vloerisolatie is gelegd. Daarnaast is het natuurlijk in de zomer dat de vloer kouder aanvoelt dan de buiten temperatuur.