TAEC
Image default
Dienstverlening

E-fulfilment services door Surlogic

E-fulfilment services door Surlogic

Wanneer je het op een gegeven moment in jouw webshop niet meer red om bepaalde logistieke taken uit te voeren, kun je de E-fulfilment services van Surlogic inzetten. Het is natuurlijk zonde als je bepaalde taken door tijdsdruk niet meer kan uitvoeren. Hierdoor komen andere taken in gevaar en kan het zelfs zo zijn dat de webshop aan kwaliteit verliest. Om dat te voorkomen kun je dus E-fulfilment services door Surlogic laten uitvoeren. Hier zitten namelijk een hoop verschillende voordelen aan.

Wat is E-fulfilment?

Bij E-fulfilment is er dus een extern bedrijf wat de logistieke taken uit handen neemt. Dit is eigenlijk vanaf het moment dat iemand een bestelling plaatst, tot het moment dat de klant het pakket in ontvangst neemt. Bij Surlogic is het daarnaast ook nog eens zo dat wij de retours van producten bewaken. Bij een bedrijf als Surlogic is daarnaast een hoop opslagruimte. Wanneer je bepaalde producten verkoopt via een webshop, moet je hier in de meeste gevallen een voorraad voor hebben. Je moet natuurlijk maar net de ruimte hebben om de gehele voorraad op te kunnen slaan. Of je moet er voor kiezen om een ruimte ergens te huren waar je de voorraad op slaat. Bij een E-fulfilmentbedrijf zoals Surlogic hoeft dat dus niet apart. Wij zorgen ervoor dat de producten veilig en netjes opgeslagen worden zodat deze ook gemakkelijk verzonden kunnen worden.

Wat zijn de voordelen van een E-fulfilmentbedrijf?

Het grootste voordeel aan een bedrijf als Surlogic is natuurlijk de tijd die overhoudt wanneer je de logistieke takken van het werk uitbesteed. Vaak kosten logistieke taken het meeste tijd. Hierdoor kun je verschillende andere taken vaker uitvoeren of wellicht kwalitatief beter maken. Je kan er in ieder geval veel meer tijd in steken dan wanneer je de logistieke werkzaamheden ook moet doen. Het volgende voordeel heeft natuurlijk te maken met de voorraad. Het huren van een voorraad ruimte kan een hoop kosten en tijd met zich meebrengen. Het kan namelijk maar zo zijn dat er alleen een voorraadruimte aan de andere kant van de stad beschikbaar is. Hierdoor is het soms zo dat je meerdere keren per dag rondjes aan het rijden bent om de producten op tijd te bezorgen. Ook dit is iets wat Surlogic dus kan oplossen waardoor er dus een tijd over blijft voor andere zaken.

Tot slot

Mocht je dus op zoek zijn naar de beste manier om logistieke taken uit handen te geven, dan is E-fulfilment door Surlogic absoluut een goede keuze. Er blijft veel tijd over voor andere dingen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meer tijd besteden aan de marketing of het ondernemen.

https://surlogic.nl/nl/