TAEC
Image default
Eten en drinken

Hapjes bestellen voor mijn evenement of zelf maken?

Als u binnenkort een feestje te organiseren hebt, dan krijgt u waarschijn grijze haren van de catering. Bij een klein gezelschap is zelf de snacks maken nog wel te doen. Maar als u veel gasten heeft dan staat u een behoorlijke periode in de keuken. Daarbij heeft u zelf amper de mogelijkheid om van het feest te genieten. Als u borrelhapjes wilt bestellen dan kan dat tegenwoordig heel gemakkelijk online. 

Hoe bestel ik deze lekkere hapjes?

U kunt hier de hapjes bestellen in onze webshop. U kiest zelf de hapjes die u het lekkerst vindt. Plaats deze in het winkelmandje en met een paar klikken op de knop heeft u het checkout proces doorlopen. U kunt het levertijdstip zelf bepalen, dus hoeft niet de hele dag thuis te wachten dat de partysnacks geleverd zijn. Kies hoe u de betaling wilt doen. U heeft de keuze uit een betaling aan de deur, vooraf betalen met IDEAL of als u een bedrijf bent, kunt u betalen o factuur. 

 

Welke soorten hapjes zijn er allemaal te bestellen?

Fingerfood komt in alle soorten en maten. Zo hebben wij Italiaanse hapjes, Spaanse tapas, Zoete snacks voor bij een high tea, de oer Hollandse Kaas en worst plateau of vele vele andere soorten. Ook een leuke tip! Als u een avondvullend programma wilt. Mix en match uw hapjes en creëer een walking dinner.

 

Wat kan ik nog meer bestellen bij een cateraar?

Zoekte u nog leuke inspiratie voor een catering? De meeste cateraars en traiteurs bieden u ook buffetten. Dit is een hele makkelijke manier om een grote groep mensen te voorzien in een avondvullend menu. Ook deze komen in veel variatie. Dus mix en match met de lekkerste gerechten en maak het perfect menu.

Zoekt u naast uw hapjes catering nog een leuke aanvulling? Dan zijn cocktails misschien een goed idee! Bij Happie Kunt u cocktails bestellen, die kant en klaar bij u worden afgeleverd en terplekken worden gegarneerd. U kan kiezen uit 8 soorten cocktails. 

Ook een BBQ catering kan een goed idee zijn. Zeker als het zonnetje lekker schijnt. U kunt kiezen voor een vlees en vis schotel. Huur direct een BBQ bij de cateraar, dat scheelt schoonmaken achteraf. U kunt ook uw BBQ uitbreiden door een kok in te huren. Deze zal alles voor u bereiden op de BBQ en alles achteraf weer helemaal spik en span achterlaten.