TAEC
Image default
Vervoer en transport

Een busje huren in Echt

Ik wilde laatst een busje huren om nee van Echt naar Nijmegen te rijden. Ik had als taak gekregen om in Nijmegen een kledingkast uit elkaar te halen. De kledingkast was waanzinnig groot dus ik was wel dankbaar dat ik in Echt een busje had gehuurd. Waarom de mensen zelf niet de kledingkast uit elkaar hebben gehaald, ik heb geen idee! De kledingkast was niet zo lastig uit elkaar te halen. Dat krijg je als je al jarenlang niets anders doet dan kasten in elkaar zetten en uit elkaar halen.

 

Met kledingkast en al in de bus

Toen ik eenmaal de kledingkast uit elkaar had gehaald. Moest ik het helemaal in de bus die ik geregeld had krijgen. Ik ben blij dat ik een busje huren Echt heb geregeld. Alles paste gemakkelijk in de bus die ik geregeld had en de duren gingen met groot gemak dicht. Uiteindelijk ben ik met kledingkast en al, in mijn Adrem bus, van Nijmegen naar Echt gereden. Dat ga ik vaker doen

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/busje-huren-echt/