TAEC
Image default
Kinderen

Hoe kan ik mijn kind traceren?

Het is een heel herkenbaar iets waar veel ouders mee stoeien. De eerste keer dat uw kind alleen buiten gaat spelen of alleen naar school of de sportvereniging fietst. Ondanks dat u vertrouwen heeft dat alles goed gaat, wilt u toch graag weten waar uw kind zich bevindt.

 

Nieuwste technologie

Kinderen groeien op met technologieën die zij misschien zelfs beter snappen dan u. Met een smartphone kunt u met bepaalde apps de locatie van de smartphone zien, zodat u precies weet waar uw kind is. Een smartphone is echter niet een gadget die u al geeft aan uw zoon of dochter tussen de 3 en 10 jaar oud. Voor deze doelgroep is de oplossing een kind GPS tracker of een GPS kinderhorloge.

GPS horloge kind

Met een GPS tracker of GPS horloge voor uw kind weet u altijd waar hij/zij is, krijgt u een melding als hij aankomt in de speeltuin of op school en kunnen jullie bellen in geval van nood. De kind GPS tracker en het GPS kinderhorloge meten een locatie via de satellieten en stuurt die locatie door naar uw eigen online account. Hier bekijkt u de locatie eenvoudig via de computer of via een smartphone app. Door zones in te stellen rondom bepaalde gebieden, bijvoorbeeld thuis, school, opa & oma en de speeltuin, ontvangt u meldingen via de app wanneer uw kind de zone verlaat en betreedt.

 

SOS

Is er iets gebeurd met uw kind, hij is bijvoorbeeld gevallen? Dan drukt hij op de SOS-knop op het kind GPS horloge / GPS tracker en ontvangt u wederom een melding. U kunt bellen naar uw kind, zodat jullie even contact met elkaar kunnen hebben en u hem/haar gerust kunt stellen. De locatie is bij u bekend, dus u kunt ook direct naar uw kind toegaan.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/

Gerelateerde artikelen

Speelkleden en speelgoed

De voordelen en nadelen van een wasbare luier en zwemluier

Hoe zorg je voor betrokken kinderen en ouders op school?