TAEC
Image default
Bedrijven

Een casual chic bruiloft organiseren

Een bruiloft met een dresscode komt steeds vaker voor. Je hebt vele thema’s die veel worden gekozen, waaronder de dresscode casual chic. Wat houd deze dresscode precies in? Casual chic  houd in dat je een nette variant van je alledaagse outfit draagt. Je hoeft dus in hele nette kleren aan te komen. Blouse, spijkerbroek, jurkje of een rok is eigenlijk al perfect voor dit thema.

 

Ideeën voor dames

Het kan soms alsnog best lastig zijn om een goede outfit te vinden voor een casual chic bruiloft. Daarom geven we je nu een paar tips voor een leuke outfit. Je hoeft gelukkig niet persee te gaan shoppen want eigenlijk heeft iedereen wel iets in de kast hangen dat past bij deze dresscode. Het is belangrijk dat je netjes mixt met casual. Je kunt denken aan een nette rok met een simpele rok. Of een chic jurkje met sneakers eronder. Je hoeft je ook niet aan een bepaalde lengte te houden bij dit thema. Accessoires zijn perfect om je outfit netter of meer casual te maken.

 

Ideeën voor heren

Ook voor heren kan het vinden van een outfit een uitdaging zijn. Voor heren zijn er ook genoeg leuke combinaties voor het casual chic thema. Je kun gaan voor een nette broek met een leuk shirt en een blazer. Als je een outfit hebt die meer casual is kan je hem altijd netter maken met een paar nette schoenen. Je kunt natuurlijk ook kijken naar de locatie van de bruiloft er hierop je outfit afstemmen.

 

Andere leuke thema’s

Casual chic niet helemaal je ding? Gelukkig zijn er zoveel andere thema’s waarvoor je kunt kiezen op je bruiloft. Een andere populair thema is een modern bohemian bruiloft. Aardse tinten en opvallende kleuren spelen hier samen een grote rol. Ook kun je er voor kiezen te trouwen met een feestdag, bijvoorbeeld met de kerst. Dan kun je je bruiloft helemaal in een kerstthema houden. Als je als stel er van houd te reizen kun je ook dit als thema doen. Als decoratie kun je wereldbollen, oude koffers, oude fototoestellen en paspoorten gebruiken. Super leuk en simpel. Het is jullie speciale dag dus zorg voor een uniek en leuk feest.