TAEC
Image default
Aanbiedingen

Een duurzame afscheidsceremonie met Engraved: eerbetoon aan jouw dierbare en de planeet

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, begrijpt Engraved.nl dat het afscheid nemen van een dierbare op een milieuvriendelijke manier een waardevolle overweging is voor velen. Een duurzame uitvaart is een manier om respect te tonen aan zowel de overledene als onze planeet.

Duurzame keuzes bij Engraved

Engraved.nl heeft een uitgebreide selectie van duurzame uitvaartproducten die een groene en respectvolle herdenking mogelijk maken. Van biologisch afbreekbare urnen tot ecologisch verantwoorde kisten, elke keuze weerspiegelt onze toewijding aan het milieu en aan jouw wensen voor een waardig afscheid.

Biologisch afbreekbare urnen

Onze biologisch afbreekbare urnen zijn een prachtige keuze voor degenen die een natuurlijke terugkeer naar de aarde wensen. Vervaardigd uit organische materialen, bieden deze urnen een milieuvriendelijke manier om de as van jouw dierbare te herdenken.

Kisten van duurzaam hout

De keuze voor een kist is een belangrijk onderdeel van elke uitvaart. Onze kisten van duurzaam geproduceerd hout zijn niet alleen stijlvol, maar ook bewust gemaakt om onze bossen te beschermen en de ecologische voetafdruk van de uitvaart te verkleinen.

Groene pakketten voor een complete ceremonie

Om het proces te vereenvoudigen, biedt Engraved verschillende groene pakketten aan. Deze zijn zorgvuldig samengesteld met diverse duurzame producten om een complete en harmonieuze uitvaartervaring te bieden.

Persoonlijk en respectvol

Wij begrijpen dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we naast de groene pakketten ook de mogelijkheid om individuele duurzame producten te kiezen die passen bij jouw specifieke wensen en de unieke persoonlijkheid van jouw dierbare.

Samen voor een duurzame toekomst

Bij Engraved geloven we dat elke uitvaart een persoonlijke en respectvolle gebeurtenis moet zijn, die ook zorg draagt voor onze planeet. Door te kiezen voor een duurzame uitvaart, eer je niet alleen het leven van jouw dierbare, maar draag je ook bij aan een gezondere en groenere toekomst.

Ontdek meer over duurzame uitvaartopties

Wil je meer weten over onze duurzame uitvaartproducten en hoe je een respectvolle, groene ceremonie kunt organiseren? Bezoek onze website of neem contact op met ons team. Wij staan klaar om je te begeleiden in het maken van keuzes die zowel jouw dierbare herdenken als een positieve impact hebben op het milieu.

 

https://engraved.nl/product/duurzame-uitvaart/