TAEC
Image default
Bedrijven

Een heerlijke wijnproeverij van borreldoosje.nl

Een doosje vol lekkere heerlijke wijnen, dat tegelijkertijd direct als activiteit gezien kan worden. Wij van team borreldoosje.nl vinden het belangrijk om jou een gezellige avond/middag te verzorgen en dat je verwend wordt door onze wijntjes.

Een wijnproeverij cadeau geven?

Wil jij een wijnproeverij cadeau geven aan bijvoorbeeld je vrienden of familie? Dat kan uiteraard! Hiermee verras je compleet de gelukkige en zorg jij dat je met een uniek cadeau aankomt. Is de gelukkige bezig met dry january? Dan is onze wijnproeverij alcoholvrij misschien een optie.

Heerlijke wijnproeverijen

Wij hebben heerlijke wijnproeverijen in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld de wijnproeverij fris & fruitig. In deze wijnproeverij vind je een wit, rosé en een heerlijke rode wijn. Deze wijnen zijn afkomstig uit Frankrijk. Ook hebben wij een wijnproeverij exotisch & soepel. Dit zijn heerlijke wijnen die komen uit het hart van de Minervois in Zuid-Frankrijk.

We hebben ook theepakketten

Wil je jouw relatie in het zonnetje zetten? Geef dan een theepakket van borreldoosje.nl! Ook heb je de mogelijkheid om gratis een persoonlijk kaartje toe te voegen, zodat jij je relatie nog meer kunt verrassen! Wil je grote hoeveelheden bestellen? Geen probleem.

Grote orders

We helpen je graag als je een grote order wilt bestellen. Ons team van borreldoosje.nl staat voor je klaar. Heb je vragen? Of wil je gewoon informatie inwinnen over de mogelijkheden om grote hoeveelheden te bestellen? Neem dan contact op via info@borreldoosje.nl of vul het contactformulier. Wij zorgen dat je binnen 24 uur antwoord hebt!

 

https://borreldoosje.nl/

Gerelateerde artikelen

Veel sfeer in huis met een houtkachel

Achteruitrij camera kopen? Zeker doen!

Alles voor warmte biedt de beste pelletkachels