TAEC
Image default
Rechten

Een jurist inschakelen voor een Corona boete

Sinds 10 mei 2020 zijn er al ruim 20.000 Corona boetes uitgedeeld. De helft van al deze boetes blijkt niet rechtsgeldig te zijn en mogen ook niet opgelegd worden door de handhavers. Dit is gebleken uit een onderzoek van NOS. Uit ditzelfde onderzoek is ook gebleken dat nog minder dan 1 procent van alle mensen die een Corona boete hebben gekregen hier tegenin zijn gegaan. Het komt er dus op neer dat het merendeel van deze mensen gewoonweg dit geld hebben betaald, zonder dat het rechtsmatig is. Om te weten wat je hier tegen kan doen kan je een jurist om advies vragen. Hieronder kan je er meer over lezen.

Corona boete aanvechten jurist

Een corona boete aanvechten met een jurist kan via het advocatenbureau van Open Legal. De juristen van Open Legal hebben hun expertise bij dit soort zaken liggen en willen alle gedupeerde hierin begeleiden en helpen. Een corona boete aanvechten met een jurist kan erg succesvol zijn, omdat de boetes vaak op vage regels en wetten gebaseerd zijn. Dit zorgt ervoor dat je een onterechte boete krijgt en door er niks mee te doen moet je onwettig geld overmaken. Door er wel iets aan te doen kan je deze boetes aanvechten en vaak kan het leiden tot een succesverhaal voor jou als particulier.

Open Legal

Het advocatenbureau dat je hierbij helpt heeft een jarenlange en diepe kennis van de wetten en rechten van de mensen. Hierdoor kan Open Legal je begeleiden en ondersteunen om de onrechtmatige boetes aan te vechten.

https://openlegal.nl/corona-boete-aanvechten/