TAEC
Image default
Hobby en vrije tijd

Een kinderfeestje organiseren? Dit zijn leuke ideeën!

Als het gaat om cadeaus, festiviteiten of het organiseren van een leuke party, is het vaak lastig om origineel te blijven. Dit is zeker het geval wanneer je voor je zoontje of dochtertje een kinderfeestje wilt regelen. Op een verrassende manier uit de hoek komen is dan best lastig, want bijna alles is al een keer door anderen, of door jezelf gedaan. Toch is er genoeg leuks te bedenken.

Minigolfen: gezellig en voordelig

Een leuk idee is om bij Lot66 lekker te gaan minigolfen. Minigolfen via Lot66 betekent dat je de garantie hebt op een actief en gezellig feestje, waarbij de kids het lekker competitief tegen elkaar kunnen opnemen. Je houdt ze zo minstens een uur bezig, zeker als je met een wat grotere groep van zeven of meer kinderen bent. En na afloop? Dan kun je lekker een patatje en drankje doen met ze, zodat de kids weer op krachten kunnen komen en gezellig na kunnen praten.

Leuk voor jongens: een potje karten

Wil je jongens vanaf zo’n negen jaar een groot plezier doen? Ga dan met de kleine mannen naar een lokaal kartcentrum, om samen een heerlijk potje te racen. Deze invulling van een kinderfeestje is wat prijziger dan minigolfen, maar levert wel veel vermaak en sensatie op. En, ook niet onbelangrijk, karten is iets wat de meest kinderen tegenwoordig niet zo vaak doen. Je bent met een middagje karten dus al op voorhand verzekerd van een gaaf feestje, waar de jongens nog lang over na zullen praten!

De speurtocht blijft een goede invulling voor kinderfeestjes

Ga je voor een goedkoop én een origineel kinderpartijtje? Dan is er nog steeds weinig wat boven de aloude speurtocht gaat. Dit soort uitjes kun je zo voordelig maken als je zelf wilt, want een leuke route in de omgeving – met een paar spannende vraagstukken en puzzels – kun je gemakkelijk en gratis zelf uitstippelen. En heb je even geen inspiratie? Dan kun je natuurlijk ook ideeën opdoen door goed op internet te zoeken. Een speurtocht kun je zo lang of kort, gemakkelijk of ingewikkeld maken als je zelf wilt. En na afloop bak je natuurlijk wat frietjes en geef je de kids een ijsje. Zo heb je een goedkoop uitje wat alle kinderen leuk vinden!