TAEC
Image default
Bedrijven

Een schapenvacht is heerlijk zacht

Waarom schapenvacht baby gebruiken?

Wanneer een baby op een schapenvacht ligt, zal hij of zij dat heerlijk vinden. Wanneer het te warm is, zal de schapenvacht baby de warmte absorberen en wanneer het te koud is, biedt het meer warmte. De schapenvacht waar uw baby op ligt, zal de lichaamstemperatuur van uw baby aannemen. Voor een baby geeft het liggen op een schapenvacht een veilig en vertrouwd gevoel. Uw baby zal heerlijk op een schapenvacht kunnen slapen. Een witte schapenvacht is passend bij een baby. Wit is de kleur die passend is voor een pasgeboren baby en het moederschap. Wit is nog steeds, in onze beleving, passend voor puurheid en reinheid. Het is wel verstandig om ecologische schapenvacht te gebruiken.

Het schoonmaken van een schapenvacht

Het is belangrijk om te weten dat u een schapenvacht nooit moet wassen in een wasmachine. Het onderhoud van een schapenvacht heeft niets te doen met water en zeep. Een schapenvacht kan niet goed tegen water of vocht in het algemeen.

De verzorging van een schapenvacht

Om te zorgen dat uw schapenvacht er als nieuw uit blijft zien, moet u het regelmatig kammen. Hierdoor zal de schapenvacht een mooie en zachte uitstraling houden. Zijn er kleine vuiligheden aanwezig, dan kunt u die met een vochtige doek deppen. Laat de schapenvacht regelmatig luchten. Om vuil tussen de haren uit te krijgen is stofzuigen de oplossing. Laat uw baby dus heerlijk slapen op een schone schapenvacht. Op de schapenvacht baby zal hij of zij heerlijk kunnen rusten en slapen.

Schapenvacht toegepast in een ziekenhuis

Schapenvacht wordt in ziekenhuizen toegepast bij de mensen die lang in bed moeten blijven liggen. Het medicinale schapenvacht voorkomt doorligplekken. De schapenvacht heeft een structuur van korte dikke wol waardoor de druk van het lichaam, tijdens het liggen in bed, wordt verdeeld. Daarbij is de schapenvacht ook heerlijk luchtdoorlatend. Om die reden wordt schapenvacht in ziekenhuizen gebruikt.

https://www.woolskins.eu/