TAEC
Image default
Sport

Een wisselbeker en andere exclusieve sportprijzen kopen?

Soms organiseer je een evenement waarbij je net even een stapje bij wilt zetten. De kampioenswedstrijd in de regionale divisie bijvoorbeeld. Of het jaarlijkse tennistoernooi dat je op de club organiseert. Dan wil je net even wat meer uitpakken met de prijzen die je uitreikt. En dat betekent dat je op zoek moet naar een leverancier die meer te bieden heeft dan de standaard medailles en sportbekers die je gewend bent.

Wat voor mogelijkheden heb je bij een leverancier van exclusieve prijzen?

De meeste organisaties kiezen er nog altijd voor om sportbekers of medailles te bestellen. Maar de keuze in afwerking, grootte en de hoeveelheid edelmetalen die zijn gebruikt bij de vervaardiging van de prijs is enorm! Ben je op zoek naar prijzen voor een specifieke sport of bepaal je liever zelf wat er op de prijs komt te staan? Het is beide mogelijk. Er zijn zelfs medailles beschikbaar die niet voor een specifieke sport bedoelt zijn maar bijvoorbeeld voor Carnaval of de Avondvierdaagse.

Een blanco medaille is zowel aan de voor- als de achterzijde te personaliseren en ook het lint kun je zelf kiezen. Ook sportbekers zijn customizable. In dat geval kun je de afbeelding op de beker en de opdruk op de (marmeren) voet laten plaatsen. Zo kun je voor ieder evenement de perfecte prijs samenstellen.

Op zoek naar iets bijzonders?

Vind je een medaille of sportbeker wat te gewoontjes voor jouw evenement? Waarom koop je geen wisselbeker? Die is een stuk groter en luxer dan een standaard sportbeker! Nog niet exclusief genoeg? Je kunt een kampioensschaal kopen, of een stenen beeldje, of een glazen award. De mogelijkheden zijn eindeloos!