TAEC
Image default
Electronica en Computers

Eigenschappen van Huawei Mate 40 Pro

Informatie over de specificaties van Huawei Mate 40 Pro.

●    Ontwerp:

Het is te verwachten dat Huawei zijn aandacht op camerahardware zal voortzetten met de Mate 40 Pro met een vermeend ontwerp dat hier ook de aandacht op vestigt.

Huawei Mate 40 Pro zal een selfie-camera-uitsparing in pilstijl toeschrijven, net als de Huawei P40 Pro. Dit zou de eerste keer zijn voor de Mate-lijn, die voornamelijk kiest voor inkepingen. De Mate 30 Pro had een brede inkeping nodig met extra sensoren voor gezichtsauthenticatie.

De schermgrootte van de Huawei Mate 40 Pro is naar verluidt 6,7 inch groot. Dat zou zijn

matig groter dan het 6,53-inch scherm van de Mate 30 Pro, maar biedt een minder agressieve “waterval” -rand op de Mate 40 Pro. Dit zou gebruikers moeten sussen die een hekel hadden aan het opofferen van bruikbaarheid voor esthetiek op de Mate 30 Pro.

De Mate 30 Pro was een van de telefoons die vorig jaar met een watervaldisplay werden georganiseerd.

●     De verbeterde processor:

Huawei introduceert over het algemeen elk jaar een nieuwe Kirin-vlaggenschipprocessor in de Mate-serie, waarbij die chipset vervolgens wordt gebruikt in de P-serie van het volgende jaar. We zijn dit jaar op zoek naar hetzelfde schema, maar we duimen voor de beste upgrade op het Mate 40 Pro-specificatieblad.

De Kirin 990 was geen enorme verbetering ten opzichte van de Kirin 980, met dezelfde CPU- en GPU-kernen, bijvoorbeeld. We hebben wel verbeterde machine learning-silicium- en cameramogelijkheden gezien.

 

uawei lanceerde eind 2018 Nano Memory-kaarten (NM) met de lancering van de Mate 20-serie, en het is voornamelijk een eigen geheugenkaartformaat. De Nano-geheugenkaarten passen in een nano-SIM-lade en zijn duidelijk 45% kleiner dan microSD-kaarten.

●     Meer Golden Snap-magie

Enkele van deze kenmerken zijn het vermogen om reflecties in vensters te verwijderen en het vermogen om mensen op de achtergrond te verwijderen.

deze kenmerken zouden naar de Mate 40 Pro moeten komen, maar hopelijk voert Huawei vergelijkbare innovatieve computationele fotografietrucs naar de tafel.

8K opname en video snap:

De Galaxy S20-serie van Samsung biedt 8K-opname, wat in theorie een grote sprong voorwaarts maakt ten opzichte van 4K-video-opname. De Huawei Mate 40 Pro-camera zou deze optie ook moeten ondersteunen, maar niet alleen vanwege het formaat met te hoge resolutie.

Met de vlaggenschepen van Samsung kun je ook 33 MP-frames uit 8K-clips halen, vooral door je een soort burst-modus te geven. We zouden graag zien dat de Huawei Mate 40 Pro hetzelfde kenmerk biedt, waardoor de tafel meer flexibiliteit krijgt. Dit kan handig zijn voor gevallen waarin u niet kunt kiezen tussen foto en video.

Bovendien is het niet vertrouwelijk dat recente Huawei-telefoons een applicatieprobleem hebben. Het perfecte plan voor de Mate 40 zou de Google Play Store zijn en de vele applicaties die binnenkomen, maar het is zeer twijfelachtig gezien het stimulerende Amerikaanse verbod. In een aflevering is dit ook een kans voor Huawei om enkele grote hitters toe te voegen aan zijn eigen App Gallery die geen Google-services nodig hebben. Er is ook het probleem van apps van derden die op de een of andere manier Google-services nodig hebben. Huawei zal met deze ontwikkelaars moeten samenwerken en stimulansen moeten bieden om ervoor te zorgen dat deze apps in de App Gallery terechtkomen.