TAEC
Image default
Electronica en Computers

Kenmerken van Huawei Band 4 Pro

De Huawei Band 4 Pro fungeert als een kleine fitnesstracker die boordevol kenmerken zit van sporttracking, toonaangevende hartslagobservatie en slaaptracking. Bovendien is het allemaal voor een prijs die bijna een kwart is van de toonaangevende fitness-trackers die beschikbaar zijn.

Kenmerken van de zeer indrukwekkende Huawei Band 4 Pro zijn als volgt:

• Superieure levensduur van de batterij:

De levensduur van de batterij is perfect, het feeststuk hier vereist geen oplader omdat de Band een ingebouwde USB-stick heeft – een ontwerpontwikkeling die we leuk vinden en waardoor het opvalt. De Huawei Band 4 Pro zorgt bij constant gebruik voor 2 weken batterijback-up in één keer opladen.

• De goedkoopste Fitness Trackers-modellen:

De Huawei Band 4 is een van de betere laaggeprijsde fitnesstrackers. De Band 4 Pro kan worden bestuurd met behulp van de Huawei-gezondheidsapp. Bovendien kan de band worden samengevoegd met elke smartphone met Android 4.4 of latere versies of iOS 9.0 of latere versies.

• GPS Vermogen:

Het volgt je stappen, slaap en hartslag, en met gekoppelde GPS is het voldoende voor casual hardlopers. Bovendien beschikt dit bandje over een gecombineerde GPS-module voor het opnemen van tracks zonder smartphone.

• Waterbestendigheid en traceerbaarheid bij zwemmen:

Als u op zoek bent naar een fitnesstracker die u in het zwembad verbindt, hoeft u niet verder te zoeken. Volgens het bedrijf Huawei heeft de behuizing een waterbestendigheidsclassificatie van 5 ATM, waardoor gebruikers ook kunnen zwemmen met de fitnesstracker. De 6-assige sensor van deze tracker geeft ook automatisch zwemslagen toe, registreert zwemsnelheid, afstand en calorieën.

• Vitals en slaap volgen:

HUAWEI Band 4 Pro heeft de detectiefunctie van zuurstofverzadiging in het bloed bevestigd. Het verbetert het optische pad en het algoritme van de hardware, de fusie van meerdere lichtbronnen, en profiteert van het verschillende reflecterende absorptievermogen van oxyhemoglobine en deoxyhemoglobine voor een specifiek licht. De pulszuurstofverzadiging werd geregeld door signaalextractie, signaalverbetering, algoritmetraining, abnormale onderdrukking, enzovoort. Deze kleine fitnesstracker kan ook intelligente trillingsherinneringen bieden als je hartslag de hartslaglimiet overschrijdt”, aldus Huawei.

De Band 4 Pro fungeert als een persoonlijke slaapmentor voor de gebruikers. Het wordt geleverd met Huawei’s TruSleep-kenmerk dat helpt bij het herkennen van de slaapstatus en het verzamelen van gegevens. Dit slaapvolgkenmerk schat hoe goed of slecht het slaappatroon van de gebruiker is, een kenmerk dat alleen te vinden is in zeer dure gezondheidsvolgers of smartwatches. Bovendien registreert deze kleine tracker onvrijwillig gebruikersperioden van REM-cycli, een van de intense stadia van slaap.

• Pasvorm en Weergave:

Het scherm van de Huawei Band Pro 4 is levendig en glanzend genoeg om duidelijk zichtbaar te zijn in de kamer en onder brandend zonlicht. De band regelt de helderheid van het scherm automatisch afhankelijk van de omgevingsverlichting. Dit verklaart dat als je je in een donkere kamer bevindt, de schermhelderheid van de band automatisch zal afnemen, zodat het geen pijn doet aan je ogen.

De meegeleverde polsband bevat siliconenrubber en is ongeveer 0,65 inch breed. Zijn totale lengte:

 is iets meer dan 8,27 inch, de twee banden zijn ook acceptabel voor meer gespierde polsen en er zijn verschillende gaten voor het aanpassen van de lengte.