TAEC
Image default
Bedrijven

Elke dag met plezier naar de buitenschoolse opvang Den Haag

Zoekt u een fijne BSO in Den Haag? Road2School biedt een veilige, warme omgeving waar ieder kind als uniek wordt beschouwd en zich gezien voelt. Deze kinderopvang heeft twee groepen voor jonge kinderen – De Rups en De Vlinder – en BSO-groep De Uil voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De belangrijkste uitgangspunten van de buitenschoolse opvang zijn dat elk kind veiligheid en veel aandacht nodig heeft. Op www.road2school.nl leest u waarom uw kind zich op deze opvang geen moment hoeft te vervelen.

BSO Den Haag met sportieve activiteiten

Het team van de buitenschoolse opvang Den Haag van Road2School bestaat uit goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Zij geven u graag een rondleiding om te vertellen over de extra’s die de BSO te bieden heeft. Zo is er veel aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind en zijn er regelmatig leuke activiteiten die gericht zijn op bewegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beweegspelletjes, dans en natuuractiviteiten. Road2School heeft een buitenplein en maakt bovendien gebruik van sportplek De Verademing.

Road2School: de BSO waar uw kind van alles leert

Uw kind voelt zich veilig dankzij de positieve benadering van de medewerkers. Het team werkt met een beloningssysteem waarbij kinderen een kraal verdienen bij positief gedrag. Dit systeem stimuleert hen om sneller nieuwe vaardigheden te leren. Aan het eind van de week mag uw kind, als het voldoende kralen heeft verzameld, een beloning uitkiezen. Niet alleen spelen en bewegen zijn belangrijk op Road2School, op de BSO is er ook tijd voor het maken van huiswerk. Hierbij ondersteunen de medewerkers uw kind als hij of zij hulp nodig heeft.

Bij Road2School kinderopvang Den Haag zijn alle kinderen welkom, ook als uw kind extra ondersteuning nodig heeft bij zijn ontwikkeling. Kijk voor meer informatie of tarieven op www.road2school.nl en maak snel een afspraak!

https://www.road2school.nl/