TAEC
Image default
Bedrijven

Maak gebruik van een professionele BIO scan

Een BIO scan biedt de mogelijkheid voor een grondige desinfectie van een oppervlakte. Sinds 2021 heeft BIO-UV Group een nieuw systeem ontwikkeld. Dit BIO SCAN Surface Treatment systeem zorgt dat alle oppervlakte worden gereinigd, zonder tussenkomst van chemicaliën. Dit systeem is gecertificeerd volgens de norm van AFNOR NF T72-281 en is zeer efficiënt.

Maak gebruik van een grondige desinfectie

Meer dan 99,9 procent van alle bacteriën worden direct gedood, waaronder ook het COVID-virus. Tegenwoordig is een professionele desinfectie steeds belangrijker geworden. Sinds de opkomst van het Corona virus zijn veel mensen zich dit pas gaan beseffen. Zebraport is het juiste adres voor het kopen van uw gewenste desinfectie apparatuur. Deze specialist beschikt over vele jaren ervaring met het ontwikkelen van verschillende technologieën. Maak ook gebruik van de nieuwste technologie en pluk hier de vruchten van.

Kies voor een professionele oplossing

Zebraport is een ware specialist in desinfectie. Deze technologie gaat bij Zebraport net een stapje verder als bij andere aanbieder. Ervaar ook de voordelen van deze hypermoderne techniek, deze kan overal worden ingezet. Het kopen van de nieuwste BIO scan technologie is financieel erg interessant. Deze investering is het geld waard en hier profiteert u nog jaren van. Ontdek ook de nieuwste mogelijkheden voor een BIO SCAN en geniet van de voordelen. De experts van Zebraport informeren u graag over de mogelijkheden.

BIO UV biedt veel voordelen

BIO UV is speciaal gemaakt voor industriële toepassingen. BIO-UV wordt aangeraden voor legionella ontsmetting, chlorine vrije behandeling, behandeling van afvalwater, behandeling van drinkwater, ballast water behandeling en bij aqua- en agricultuur toepassingen. Informeer bij Zebraport naar de mogelijkheden op maat. Deze specialisten hebben een passende oplossing voor uw vraag. Kiezen voor deze moderne oplossingen helpt u zeker verder en is absoluut een zinvolle investering.

https://www.zebraport.com/