TAEC
Image default
Bedrijven

Expat Residence: de makelaar waar expats jarenlang op gewacht hebben

Elke expat heeft hulp nodig om de woningmarkt te leren kennen

Een expat makelaar

Het woningaanbod in een wereldstad als Den Haag is erg schaars. Zeker voor expats is dit een lastige zaak. Na aankomst willen ze namelijk zo snel mogelijk een betaalbare woning vinden. Een makelaar inschakelen is dan ook vaak de enige oplossing voor buitenlanders. Expat Residence is een makelaarskantoor dat zich gespecialiseerd heeft in expat verhuur. Als expat makelaar Den Haag helpen ze alle nieuwe buitenlandse werkkrachten zo snel mogelijk aan een goede en betaalbare woning!

Een volledige service

Expat Residence is een expat makelaar Den Haag die niet alleen een gepaste woonruimte voor expats zoekt. Ze regelen namelijk ook al het nodige papierwerk en alle bijbehorende zaken. Ze verzorgen de huisvesting volledig van begin tot eind, zodat expats zich nergens zorgen over hoeven te maken. Dankzij deze geweldige service geniet Expat Residence dan ook van een uitstekende reputatie in Den Haag.

Huur makelaar Den Haag

Naast een expat makelaar is Expat Residence ook een gerenommeerde huur makelaar Den Haag. Als huur makelaar Den Haag werken ze steeds volgens uw wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek maakt u uw eisen duidelijk en op basis hiervan zoeken ze een geschikt huurwoning. Dankzij deze efficiënte werkwijze bent u dan ook zeker dat Expat Residence een huurwoning met een goede ligging en een correcte huurprijs voor u vindt.

Dé hulp voor expats

Expat Residence is een professioneel en uitgebreid makelaarskantoor in Den Haag. Ze zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het helpen van expats, al nemen ze ook graag andere opdrachten aan. Dankzij het vakkundig werk van Expat Residence vinden expats snel een betaalbare en kwaliteitsvolle woning en kunnen ze dan ook rustige aan hun nieuwe avontuur beginnen!

https://www.expatresidence.nl/