TAEC
Image default
Bedrijven

Een pretecho laten maken voor net even wat extra bevestiging tijdens de zwangerschap

Uw zwangerschap is een erg bijzondere periode in uw leven. Maar het is daarnaast ook vooral erg spannend. Het is daarom wel zo prettig dat deze periode in uw leven zo aangenaam mogelijk verloopt. Het is immers een periode waarin u van tevoren kunt weten dat u er vrijwel geen invloed op uit kan oefenen, Een echo laten maken voor net even wat extra bevestiging tijdens de zwangerschap. Er wordt tijdens dit type echo gebruik gemaakt van geluidsgolven. Deze “echoën” zorgen voor structuren van het hart van uw kindje. Daarna analyseert de machine deze geluidsgolven en uiteindelijk krijgt u foto’s van de echo mee voor een leuk blijvend resultaat.

Een pretecho Leiden zorgt voor tal van voordelen

Een pretecho Leiden zorgt voor tal van voordelen. Niet alleen is deze echo leuk voor u en uw partner, de arts kan ook de nodige gegevens achterhalen. Denk hierbij aan de bloedstroom door het hart van de foetus. Tijdens een echo kan er daardoor worden bepaald of er ook eventuele afwijkingen zijn waar rekening mee moet worden gehouden. In de meeste gevallen wordt er tijdens de echografie alle vier de kamers van het hart getoond.

Een ruime ervaring door de specialisten van Echopraktijk Liva

U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat de pretecho Leiden goed uit wordt gevoerd. Kies daarom voor de ruime ervaring door de specialisten van Echopraktijk Liva. In deze praktijk kunnen ze ook onder meer bekijken of er een risico op een hartafwijking in het spel is. Heeft u een familiegeschiedenis met hartaandoeningen? Daar wordt uiteraard rekening mee gehouden.

Kom langs voor een pretecho Leiden

Komt u binnenkort een keer langs in de praktijk voor een pretecho?

https://www.echopraktijkliva.nl/