TAEC
Image default
Bedrijven

Favoriete verloskundigenpraktijk in Naaldwijk

Het vinden van een fijne verloskundigenpraktijk in Naaldwijk kan nog best lastig zijn. Er zijn per stads immers best een aantal verloskundigenpraktijken. Onze keuze gevallen is op Verloskundigenpraktijk Otis. Het team heeft veel ervaring en is zeer hecht. De thuisbasis van deze verloskundige in Den Haag. Zodoende zijn ze ook werkzaam in Naaldwijk. Vandaag deel ik mijn ervaringen met deze verloskundigenpraktijk met je.

8 weken echo in Den Haag en omstreken

De eerste ontmoeting was tijdens de 8 weken echo in Den Haag. Deze eerste echo is heel spannend. Tijdens deze echo kom je er namelijk achter of er een kloppend hartje is. Tot ons grote verdriet was de vruchtzak leeg. Het kon zo zijn dat het kindje nog te klein was. Maar ook een week later was het vruchtzakje leeg. Tijdens dit proces heeft deze verloskundige in Scheveningen ons goed gesteund.

Weer naar de verloskundige in Delft

Een half jaar later gaf de test weer aan dat ik zwanger was. Hupsakee, gauw weer een afspraak maken bij deze verloskundige in Delft en omstreken. Dit keer kregen we tijdens de 8 weken echo gelukkig goed nieuws. Nu ben ik al 3 maanden trotse moeder van een lief vrolijk jongetje. Verloskundigenpraktijk in Naaldwijk: bedankt!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl