TAEC
Image default
Bedrijven

Fris het nieuwe jaar in door opnieuw je huis te ontwerpen

Mensen die vanwege de coronamaatregelingen veel thuis werken, willen in het nieuwe jaar zeker hun huis opnieuw ontwerpen. In het jaar 2021 zijn er weer veel nieuwe woontrends opgedoken. Genoeg manieren om je huis een make-over te geven. In deze blog vertellen wij u hier graag meer over. Lees hier over luxueuze oplossingen, de nieuwste trends en de duurzaamste materialen.

 

Leefbare luxe

In het nieuwe jaar streeft men voornamelijk voor leefbare luxe in hun opnieuw ontworpen huis. Doordat men voornamelijk thuis werkt, moet een groot deel van het huis praktisch maar toch luxe ontworpen worden.

 

Aardste tinten

Als u uw huis opnieuw gaat ontwerpen in 2021 is het een aanrader om aardse tinten, zoals groene of bruine kleuren toe te passen. Deze kleuren kunnen terugkomen in de woonaccessoires maar ook op de muren. Heeft u niet genoeg tijd om uw huis opnieuw te ontwerpen maar wilt u hetzelfde effect krijgen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor meerdere kamerplanten in huis. Ze zorgen voor frisse lucht en kalmte in het huis.

 

Duurzame materialen

Een gewilde trend die we uit 2020 meenemen is toch wel duurzaamheid. Als u niet kunt wachten met uw huis ontwerpen, maar toch rekening wilt houden met duurzaamheid, dan is 2021 het jaar ervoor. Steeds meer woonbedrijven kiezen ervoor om duurzame producten te maken, zodat mensen die hun huis willen ontwerpen hiervoor kunnen kiezen. Denk hierbij aan duurzame stoffen die vaker gewassen kunnen worden.

https://www.ihcarchitects.com/huis-ontwerpen/