TAEC
Image default
Gezondheid

Ga naar Snuspods.com voor al jouw snustabak

Ga naar Snuspods.com voor al jouw snustabak

Roken wordt op steeds meer plekken verboden. Vroeger was het normaal dat tijdens een feestje de woonkamer blauw zag van de rook. In de zeventiger jaren stonden er tussen de hapjes en drankjes ook gewoon sigaretten op de salontafel. Tegenwoordig moet je als roker in weer en wind op balkonnetjes staan en ben je daardoor een nieuw soort outsider aan het worden. Gelukkig zijn er nu oplossingen die afrekenen met de sociale dilemma’s van het roken van sigaretten. Als u denkt aan rookloze tabak, roept dat waarschijnlijk een onaantrekkelijk beeld op zoals pruimtabak, een mond vol natte, bruine smurrie die stinkt.

De discretie van Snuspods

Maar er zijn alternatieven die de sociale problemen van het roken perfect omzeilen. Er wordt niet meer gespuugd dus niemand weet dat u het doet. De snustabak van Snuspods.com zit in een klein zakje zoals een theezakje en is gevuld met tabak. U plaatst het zakje discreet onder uw bovenlip. Er zit geen brok in uw wang, en er is geen bruin sap. Snus is handig om te gebruiken op plekken waar je niet mag roken, zoals bijvoorbeeld in het vliegtuig. Tijdens lange vluchten kan de zin in een sigaret soms ondraaglijk zijn. Hoe fijn is het dan dat u, zonder anderen te storen toch de voordelen van nicotine ervaart? Snus beteugelt de trek in een sigaret. Lange uren op kantoor waarbij de zin om te roken op een gegeven moment te groot wordt zijn ook voorbij. En vergeet u het openbaar vervoer niet. Zelfs een vertraging door een stilstaande trein hoeft geen paniek meer te veroorzaken. 

Geen rook meer

Het gebruik van Snuspods is niet voor niets een groeiende trend. Het is goedkoper dan wat een pakje sigaretten meestal kost. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u langere tijd zonder nicotine komt te zitten. Ook hoeft u geen excuses te maken als u te dicht bij een gebouw staat te roken. Niemand die het ziet. Snus is niet zo schadelijk als sigaretten. Het Royal College of Physicians in het Verenigd Koninkrijk zegt na een studie dat het veel minder schadelijk is dan roken. Dat komt omdat het geen invloed op de luchtwegen heeft. En inhalatie van rook is de oorzaak van de meeste tabak gerelateerde ziekten. 

De feiten over Snus

Snustabak geeft u een manier om uw nicotine binnen te krijgen totdat u de plaats bereikt waar u uw volgende sigaret kunt opsteken. Snus heeft daardoor veel mensen geholpen om te stoppen met roken. In Zweden is het percentage rokers gedaald tot het laagste in Europa. Snus heeft daarbij een grote rol gespeeld, vooral bij rokers die hebben gefaald te stoppen met roken door gebruik te maken van nicotinekauwgom of de nicotinepleister.

Wil je graag snustabak aanschaffen? Ga dan gelijk naar deze website voor al jouw nicotinezakjes.

https://www.snuspods.com/