TAEC
Image default
Bedrijven

Garage of garagebox

Een garage

Er is een duidelijk verschil tussen een garage en een garagebox. Wanneer er wordt gesproken over een garage, dan bedoelen we daarmee een ruimte waarin een of meerdere voertuigen kunnen worden gestald. De ruimte van een garage is overdekt en afsluitbaar. In de meeste gevallen bevindt een garage zich in of naast de woning van de eigenaar. De garage is afsluitbaar en in veel gevallen kan men vanuit de garage in de woning komen. We spreken van een drive-inwoning als de garage van de eigenaar zich op de begane grond bevindt. De garage wordt over het algemeen gebruikt voor het stallen van een auto, motor, fietsen en degelijke. In veel gevallen is er ook een werkbankje in aangebracht.

Een garagebox Utrecht

We spreken van een garagebox als deze gesitueerd is in een afsluitbare ruimte. Een garagebox bevindt zich op of in een afsluitbare parkeerruimte of parkeerterrein. De box kunt u huren of kopen. Wanneer u in een appartementencomplex een appartement huurt in Utrecht, kunt u daarbij vaak een garagebox Utrecht huren. Dat is niets meer, dan een afgebakende parkeerruimte die speciaal voor u is als u hem gehuurd of gekocht heeft. Niemand mag die parkeerplek gebruiken. In veel appartementen van tegenwoordig wordt er ook een ruimte vrijgehouden waar fietsen kunnen worden gestald. U moet daarvoor wel een speciale sleutel hebben om in die ruimte te kunnen komen. De sleutel hebben alle bewoners van het complex

De huur van een garagebox

Wanneer u een appartement huurt en u wilt een garagebox hebben, dan moet u daarvoor maandelijks een extra bedrag betalen. Afhankelijk van de plaats en het gebouw wordt de prijs vastgesteld. De prijzen kunnen gemakkelijk uiteenlopen van € 60 tot € 200 per maand. Ook het aantal vierkante meters dat uw garagebox heeft, is van invloed op de prijs.

Garage van der Wind

Woont u in Utrecht en u wilt uw auto laten nakijken, dan kunt u terecht bij garage van der Wind. Ze onderhouden en leveren alle merken auto’s (ook hybride en elektrische) nieuw en gebruikt. Ook brommobielen kunt u er brengen voor onderhoud. Daarbij is garage van der Wind ook het adres voor de APK, airco- en ruitservice, schadeherstel en leaseoplossingen.

https://www.garagevanderwind.nl/