TAEC
Image default
Bedrijven

Gebruik waterkering rubber tegen wateroverlast

Met dit warme weer is het vaak lekker om een koude douche of een koud bad te nemen. Even lekker afkoelen van het benauwde weer buiten en al het zweet eraf wassen. Zo zul je weer een fris gevoel krijgen en kun je weer met een gerust hart overal naartoe gaan. Een douche is met dit weer fijner dan een bad, aangezien je niet in jouw eigen viezigheid blijft zitten. Het nadeel van een douche kan wel zijn dat er enige wateroverlast kan ontstaan. Dit zou je kunnen voorkomen met een waterkering rubber.

Een waterkering rubber is een strip van een paar centimeter hoog die je op de badkamervloer kunt plaatsen. Zo sluit je een bepaald gebied af tegen spetters en water dat via de vloer verder kan verspreiden. Op deze manier hoef je na afloop niet meer de hele vloer droog te maken met een handdoek. Daarbij is een waterkering rubber redelijk goedkoop en scheelt het je een hoop werk. Als je een douche hebt die je af kunt sluiten, zul je al minder last hebben van eventuele wateroverlast.

Een jacuzzi voor in de zomeravonden

Het tegenovergestelde van een koude douche, is een lekker warme jacuzzi. Dit is ideaal om na tijdens een zwoele zomeravond te gebruiken. Lekker ontspannen met bubbels en een lekker drankje erbij. Ook is het lekker om een jacuzzi in de winter te gebruiken. Het gevoel van een koude buitenlucht in combinatie met het warme bubbelende water, geeft een uniek gevoel.

https://waterkeringdouche.nl/