TAEC
Image default
Bedrijven

Weijers: Een volledig autobedrijf Apeldoorn voor service ieder dag

Een professioneel autobedrijf

Een goed autobedrijf moet meer doen dan enkel auto’s verkopen. Zo moeten er voldoende wagens aangeboden worden en hoort er een professionele werkplaats te zijn. Bovendien is gastvrijheid ook erg belangrijk. Elke klant moet meteen een comfortabel gevoel krijgen om met vertrouwen een auto te kunnen kopen. Weijers, een professioneel autobedrijf Apeldoorn, biedt elke klant daarom een kopje koffie aan terwijl ze rustig de showroom bekijken!

Een mooi assortiment

Weijers is een autobedrijf Apeldoorn met een zeer ruim aanbod aan wagens. U vindt er zowel nieuwe personenwagens als lichte bedrijfswagens en occasion Apeldoorn, steeds van een uitstekende kwaliteit. Ze vertegenwoordigen alle bekende merken en verkopen de wagens aan een eerlijke prijs. Bovendien bieden ze ook een complete auto service Apeldoorn aan. Bij Weijers vindt u dan ook eenvoudig een wagen die bij u past en weet u zeker dat de auto in een perfecte staat verkeert!

Een volledige auto service

Autobedrijf Weijers biedt een volledige auto service Apeldoorn aan. U kan er terecht voor allerlei diensten, gaande van een grote of kleine onderhoudsbeurt tot een storingsdiagnoses of een schadeafwikkeling. Ze beschikken over een professionele werkplaats die uitgerust is met de meest moderne apparatuur. U kan er bovendien met elke wagen terecht, ongeacht het merk of de leeftijd van de auto. Dankzij Weijers weet u zeker dat uw wagen steeds naar behoren werkt.

Uitstekende dienstverlening

Een nieuwe auto koopt u best bij Weijers. Dit professioneel autobedrijf Apeldoorn biedt namelijk een volledige auto service aan. In tegenstelling tot andere autobedrijven kan u er op elk moment met eender welke wagen terecht. Van de verkoop tot het onderhoud en reparaties, Weijers kan het allemaal!

https://www.weijers.nl/