TAEC
Image default
Winkelen

Het begin van Abaya Shop

Nog niet zo lang geleden werd de nieuwe webshop www.abayashop.nl gelanceerd met een breed assortiment aan abaya dames jurken. De eigenaresse van de webshop legt in dit interview uit hoe zij tot de inspiratie kwam om haar bedrijf te beginnen. Ook vertelt ze waar ze haar inspiratie vandaan haalt en hoe ze haar bedrijf doorzette om een groot succes te worden. Vandaag de dag shoppen vele vrouwen hun abaya in deze prachtige webshop. 

Hoe ben je erbij gekomen om abayashop op te richten? 

“Ik merkte dat er veel vraag was naar abaya jurken en dat deze vraag eerder toenam dan afnam. Zelf vond ik vooral dat de zwarte abaya jurk gemakkelijk te verkrijgen was, maar van afwijkende kleuren was niet zo veel aanbod. En dat vond ik jammer, want ik merkte dat abaya jurken in pasteltinten en zachte kleuren juist heel populair aan het worden waren. Daar moest verandering in komen dacht ik!” 

Waar haal je inspiratie uit? 

“Ik kijk vooral om mij heen wat ik op straat veelal gedragen zie worden en ga vaak het gesprek aan met mensen om een beter inzicht te krijgen van de vraag en waar de behoeften liggen. Op deze manier merkte ik dat lichte tinten, zoals lichtblauw en lichtroze populair aan het worden waren. Ik probeer op zoek te gaan naar leuke merken en vraag of ze interesse hebben in een samenwerking. Wanneer je erg enthousiast bent is het gemakkelijk om dit enthousiasme over te brengen op anderen.” 

Wat was de grootste uitdaging? 

“Gelukkig had ik al wat ervaring met webshops, dus een online shop maken was snel gebeurd. Ik vond het lastig om een geschikte naam uit te kiezen, maar na een aantal dagen had ik hierin de knoop doorgehakt. Het lastigste vond ik zoeken naar leuke merken om Abaya jurken van in te kopen. Omdat Nederland een klein landje is was er niet erg veel aanbod, maar het aanbod dat er was was erg geschikt. Zo hebben we een aantal abaya merken kunnen vinden met prachtige jurken!” 

abaya dames

Pak je zelf alle pakketten in? 

“Nee, gelukkig niet! Dit besteden wij uit aan een verzendbedrijf. In principe liggen alle producten en kledingstukken bij onze partner. Dagelijks pakken zij onze pakketten in en versturen deze op de post. Omdat wij samenwerken met deze partner kunnen wij volgende dag levering aanbieden. Hier zijn we blij mee, want de meeste klanten hopen natuurlijk zo snel mogelijk de abaya dames jurk binnen te krijgen en op deze manier kunnen we dat mogelijk maken!” 

Waar zie je Abaya Shop over 2 jaar? 

“Ik denk dat we tegen die tijd erg veel gegroeid zijn en een groot klantenbestand hebben opgebouwd. Ook denk ik dat we veel zijn uitgebreid met verschillende artikelen en dat we dus niet alleen meer abaya verkopen, maar ook vele andere prachtige kledingstukken.” 

We wensen Abaya Shop veel succes en hebben inmiddels zelf ook al een paar bestellingen geplaatst. En jawel hoor, de pakketjes lagen de volgende dag al op de deurmat! Dat noemen we nog eens service. 

https://www.abayashop.nl/