TAEC
Image default
Gezondheid

Het Ketogene Dieet Plan – Het Nieuwe Ding in Gewichtsverlies

Afvallen met het ketogeen dieet. Het ketogeen dieet is een van de meest gebruikte dieet plannen gebruikt door vele beroemdheden vanwege zijn vermogen om een model gewicht te verliezen in een korte tijd. Het dieet omvat het eten van alle voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten. Voor degenen die niet bekend zijn met het ketogeen dieet, het is in feite een extreme versie van het dieet plan.

Het ketogeen dieet plan is gebaseerd op de theorie dat door het hebben van een verminderde inname van koolhydraten dat het de stofwisseling van je lichaam kan vertragen en het eigenlijk vetten kan voeden. Dit komt omdat wanneer een cel suiker gebruikt, het een pool van vetten in de cellen maakt, glycerolipiden genaamd. Het kan ook leiden tot het vrijkomen van hormonen die de hypofyse en de hypothalamus beïnvloeden.

De hypothalamus en de hypofyse controleren beide de stofwisselingsfuncties in het lichaam. De hypothalamus instrueert het lichaam om vet te verbranden, terwijl de hypofyse de productie regelt van enzymen die koolhydraten omzetten in glucose. Dus door het eten van een van de gemeenschappelijke voedingsmiddelen zoals rijst, tarwe, aardappelen, snoep, koffie, suiker enz. die niet typisch ketogeen voedsel zoals noten, bessen, rode wijn, tomaten enz. zijn, kan de low carb dieter mogelijk hun energie-niveaus verhogen terwijl ze nog steeds gewicht verliezen.

Hoewel het low carb dieet plan heeft geholpen veel mensen gewicht te verliezen en zich gezond voelen, heeft het zijn eigen set van risico’s betrokken. Ten eerste is het belangrijk om te onthouden dat het eten van koolhydraatarm voedsel een opgeblazen gevoel kan veroorzaken als het voedsel door het spijsverteringskanaal gaat. Echter, het grootste risico van een koolhydraatarm dieet is diabetes. Het kan diabetes veroorzaken wanneer individuen te veel suiker consumeren. Een koolhydraatarm dieet dat niet zorgvuldig wordt gecontroleerd kan leiden tot ernstige metabolische complicaties zoals nierfalen. Daarom zou het risico op een hartaanval en beroerte kunnen toenemen met het koolhydraatarm dieet. Mensen met diabetes kunnen echter nog steeds baat hebben bij het ketogeen dieet omdat men denkt dat de ketozuren het risico op complicaties in verband met diabetes verminderen.

* Als het gaat om uit te vinden of een persoon al op het ketogeen dieet, kan de arts of diëtist bloedonderzoek bestellen om te bepalen of de persoon pre-diabetes heeft of niet. De ketozuren zijn een schatting van de hoeveelheid insuline die het lichaam produceert. Hoe meer de hoeveelheid laag is, hoe minder de persoon al getroffen is door pre-diabetes.

* Het is sterk aan te raden om van voedsel met veel suiker af te blijven. Omdat het lichaam niet met te veel suiker kan omgaan en de volgende symptomen zal produceren: vermoeidheid, stemmingswisselingen, misselijkheid, en andere soortgelijke symptomen die zich binnen een paar dagen kunnen manifesteren.

* Als je al diabetes hebt, heb je misschien al gemerkt dat de diabetesmedicijnen je niet dezelfde effecten geven als de kruidenmedicijnen. Dit komt omdat de andere methode hoge doses insuline vereist. Bij het ketogeen dieet werken de natuurlijke kruiden samen met het lichaam om de insulineproductie te verlagen. Dit effect weerhoudt het lichaam van het ontwikkelen van diabetische complicaties.

De voordelen die hierboven zijn opgesomd zijn slechts de meest elementaire niveaus van voordeel. Maar het grootste voordeel van het ketogeen dieet plan is de mogelijkheid om controle te hebben over uw gezondheid.

U kunt diabetes voorkomen door uw insuline niveaus laag te houden. U kunt voorkomen dat hart-en vaatziekten zich ontwikkelen door het hebben van uw bloeddruk laag. U kunt dementie voorkomen door uw hersenen gezond te houden. Je kunt andere negatieve gezondheidseffecten voorkomen door er een gezonde levensstijl op na te houden.

Een persoon kan een gezonde levensstijl hebben door voldoende te bewegen en de juiste voeding te gebruiken. Dit is waar het ketogeen dieet over gaat.

Echter, er zijn mensen die een gebrek aan tijd hebben. Dit is de reden waarom het ketogeen dieet niet voor iedereen kan werken. Er zijn bepaalde aspecten die het ketogeen dieet plan moet overwegen.

Het ketogeen dieet is een geavanceerde vorm van een low carb dieet. Het ketogeen dieet plan moet met de nodige voorzichtigheid worden benaderd. Er zijn ook enkele situaties die meer inspanning van de persoon kunnen vereisen. Deze situaties omvatten zwangerschappen en mensen met gezondheidsproblemen zoals zwangerschap of een medische aandoening zoals diabetes. Dit zijn omstandigheden dat het ketogeen dieet plan niet kan worden gebruikt. Er zijn enkele gevallen waarin het ketogeen dieet plan een haalbare optie is.

Ik heb een vriendin die zwanger is en ze vertelde me net dat ze er klaar voor is en zichzelf niet wil lastig vallen met het ketogeen dieet. Ze weet al dat ze een jongen krijgt. Om deze reden vroeg ze me of ik een arts ken die haar het ketogeen dieet plan kan aanraden.

Als ze echt zeker weet dat ze zwanger is, wil ze misschien enkele voorzorgsmaatregelen nemen voordat ze naar de dokter gaat. Er zijn enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen.

Het ketogeen dieet kan niet worden gebruikt door mensen die op het punt staan een operatie te ondergaan. Er zijn bepaalde details die het ketogeen dieet plan nodig heeft.

Het ketogeen dieet plan kan niet worden gebruikt door mensen die diabetes hebben. Dit dieet kan worden gebruikt door mensen die een medische aandoening zoals diabetes hebben.

Als u zwanger bent, kunt u het beste een arts raadplegen die u het ketogeen dieet plan kan geven. Er zijn bepaalde artsen die het ketogeen dieet plan kunnen geven.

Het ketogeen dieet plan kan gebruikt worden als u een hoog risico op hartaandoeningen heeft.

Er zijn bepaalde omstandigheden zoals zwangerschap die een ketogeen dieet plan echt effectief kan maken. U hoeft het plan niet twee keer te doorlopen, maar slechts één keer.

Het ketogeen dieet plan kan worden gebruikt als u een medische aandoening zoals diabetes heeft. U kunt het plan alleen overdag gebruiken. U kunt ’s nachts eten. Het dieet kan worden gebruikt door zwangere vrouwen.

Het ketogeen dieet plan kan worden gebruikt als u nierproblemen heeft. U kunt het dieet alleen overdag gebruiken. Het wordt niet aanbevolen om het dieet ’s nachts te gebruiken. U kunt het dieet echter wel ’s nachts gebruiken.

 

Houd je van gemak kun je er ook voor kiezen om een Keto maaltijd shake te nemen. De complete maaltijd shakes van MyShaky zijn de ideale maaltijd als je met het ketogeen dieet bezig houd. Ook als je sport of wilt afvallen is MyShaky een ideaal product om te gebruiken.

Bekijk de website van MyShaky voor meer informatie. De Keto Meal Shake Vanille is een heerlijke maaltijd vervanger en zorgt ervoor dat je in ketsose blijft en snel in ketose komt.

https://myshaky.nl/products/myshaky-shake-vanille