TAEC
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe goed ben jij per telefoon bereikbaar?

Het niet altijd per telefoon bereikbaar zijn kan je klanten kosten. Gelukkig zijn daar de telefoon helpers met hun Antwoordservice. Uit jouw naam nemen zij deskundig en professioneel de telefoon op. Maar ze kunnen meer voor je doen met hun secretaresse op afstand. Door deze services kun jij je ongestoord bezighouden met je bedrijf.

De missie van de telefoon helpers

De telefoon helpers hebben een missie en die missie is: werken aan jouw optimale telefonische bereikbaarheid en jouw zorgen uit handen nemen. Zodat jij niet de hele dag bezig bent met je bereikbaarheid en je agenda maar met je eigen bedrijf. Of het nu gaat om je telefonische bereikbaarheid of om secretariële zaken, het team van de telefoon helpers staan voor je klaar met de Antwoordservice en de Secretariële diensten.

De Antwoordservice

Ben je niet altijd per telefoon bereikbaar? Dat kan je klanten kosten. Gelukkig is daar de telefoonservice van de telefoon helpers waardoor jouw bedrijf altijd bereikbaar is per telefoon. Een telefoondienst waarbij de telefoon deskundig en professioneel wordt aangenomen. Met jouw bedrijfsnaam! Het unieke systeem van klantherkenning maakt dat ze weten wie er belt. Zo kunnen ze naadloos aansluiten bij jou en jouw klanten.

We werken met een uniek systeem dat het mogelijk maakt dat wij precies weten wie er belt.

Mocht je het willen dan maken de telefoon helpers afspraken voor je in jouw agenda. Of beheren ze je infomailbox en reserveringssysteem. Ze werken altijd volgens jouw instructies. Notities ontvang je eenvoudig via mail, WhatsApp of sms.

De Secretariële diensten

Met jouw eigen secretaresse op afstand vande telefoon helpers hou je tijd over. Uren die je kunt besteden aan jouw passie: je eigen bedrijf. Geef je wensen voor de Secretariële diensten door en de telefoon helpers regelen het voor je. Het maken van afspraken, het invoeren van gegevens in je database of beheren je infomailbox. De secretaresse op afstand kan het allemaal voor je doen.

  • De secretaresse op afstand is:
  • Goedkoop omdat je alleen betaald voor de diensten die je nodig hebt.
  • Betrouwbaar met een uitgebreid netwerk van uitstekende secretaresses met goede referenties.
  • Transparant en flexibel want ze werken op uurbasis en alleen wanneer jij het nodig hebt.