TAEC
Image default
Beauty en verzorging

Hoe herken je hairextensions van echt haar?

Ben je niet blij met jouw haar en komt dat omdat jij het te dun of te kort vindt? Dan is het nemen van hairextensions misschien wel iets voor jou. Met hairextensions kan je gemakkelijk jouw haar veranderen. Door hairextensions kun je ook een keer lang haar hebben. Lees het artikel verder om erachter te komen hoe jij ontdekt welke extensions van echt of nep haar zijn. 

Wat wordt er gezien bij extensions van echt haar? 

Onder hairextensions verstaan we mensenhaar, maar ook synthetisch haar. Het toevoegen van haren op een kale hoofdhuid is niet mogelijk. Om hairextensions toe te kunnen voegen worden ze aan het haar op de hoofdhuid vastgemaakt. hairextensions van 100% echt haar zijn beter voor je eigen natuurlijke haar. Het is wel belangrijk dat de extensions op de juiste manier worden bevestigd en verwijderd, anders loop je alsnog kans op beschadiging van je eigen haar. Extensions van echt haar bieden een mooie, natuurlijke look. De haarstukken van 100% echt haar geven een prachtige glans en zijn ook nog eens van een goede kwaliteit. Een voordeel van hairextensions van echt haar is dat ook de extensions geverfd kunnen worden. 

Het voordeel van extensions van 100% human hair

Het nemen van hairextensions die van echt haar zijn, heeft een hoop voordelen. Het haar is zeer makkelijk in onderhoud en styling. Ook is echt haar voordeel voor mensen die een chronische ziekte hebben. Zij kunnen het permanent dragen en hoeven zich geen zorgen te maken over of je er wel mee mag zwemmen, sporten of slapen. De hairextensions gaan lang mee en zijn hittebestendig. Het is dus geen probleem als je hitte gebruikt om het haar te stijlen. Het verven van de hairextensions is ook geen probleem en de extensions verliezen geen glans.

Hoe verzorg je hairextensions van echt haar?

Om de extensions mooi te houden, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Door een goede verzorging zorg jij er ook voor dat de extensions langer meegaan. Voordat je jouw haar met hairextensions gaat wassen, is het belangrijk om de klitten eruit te halen. Kam het haar rustig door en wanneer het klitvrij is, kan het gewassen worden. Het beste is om hier professionele producten voor te gebruiken. Breng de producten op de juiste wijze aan op het haar. Zo voorkom je dat jouw haar vet wordt. Gebruik heat protection bij gebruik van warme apparaten, zoals een krultang, föhn of stijltang. Tijdens het slapen is het goed voor de extensions om het haar in een staart te doen. Onderschat de verzorging aan de extensions niet.