TAEC
Image default
Huishoudelijk

Hoe hou je je badkamer droog?

Ken je dat gevoel? Je hebt lekker gedoucht je aangekleed, schone droge sokken aan gedaan en loopt vervolgens de badkamer terug op om nog even je tanden te poetsen en dan opeens heb je kletsnatte sokken. Enorm vervelend natuurlijk als dit je elke dag opnieuw gebeurd. Je kunt natuurlijk wel al je handdoeken opmaken door deze eindeloos op de vloer te blijven leggen, maar dit wil je natuurlijk ook niet. Want hierdoor heb je alleen maar meer was en een hoop extra werk om alle rommel weer op te ruimen.

Dit is allemaal eenvoudig op te lossen met een douche dorpel.

Wat is een douche dorpel en wat doet het?

Een douche dorpel is een handige tool die je eenvoudig kunt installeren in je douche om het water tegen te houden. Deze krijg je natuurlijk in een hoop soorten en maten en kun je ook op maat laten maken of al verwerken in je douchebak. Maar dit betekend dan vaak dat je je badkamer volledig moet gaan vernieuwen en dat wil je natuurlijk niet als dit niet nodig is. Gelukkig zijn er daarom ook voordeligere alternatieven voor het plaatsen van een douche dorpel.

Hoe kun je zo een douche dorpel plaatsen?

–          Meet de plek op waar de dorpel moet worden geplaatst. Zo voorkom je dat de dorpel te kort is of misschien te lang.

–          Teken de dorpel af op de juiste maat en kijk of de dorpel goed aansluit aan alle kanten in de douche.

–          Daarna moet je het oppervlakte waar deze dorpel op wordt geplakt bij de douche goed ontvetten om deze te kunnen kitten of plakken.

–          Dan kun je de dorpel netjes bevestigen en heb je een waterdichte douche die jouw vloer niet meer nat maakt.

Zo kun je langer genieten van een schone en droge vloer op jouw badkamer en heb je ook geen last meer van vervelende natte sokken.

https://waterkeringdouche.nl/