TAEC
Image default
Bedrijven

Hoe krijg je een egale gezichtshuid?

Iedereen wilt een zo egaal mogelijke huid, maar niet iedereen kan deze zo makkelijk krijgen. Afhankelijk van je huidtype kun je een egale huid makkelijk bereiken of juist heel moeilijk. In deze blog een aantal tips waarmee jij een egale huid kan gebruiken.

Ga voor een zijden kussensloop

Het zal misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar ook in je slaap kun je irritaties op je huid oplopen. Door te kiezen voor een zijden kussensloop is er zo min mogelijk wrijving tussen jou en je bed. Hierdoor word je wakker met een minder opgezwollen gezicht en ga je de vorming van rimpels tegen.

Zorg voor voldoende vitamine C

Vitamines in zijn algemeen zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Vitamine C is daarnaast extra belangrijk voor een gezonde huid. Het is dan ook goed om veel fruit en groente te eten dat hoog is in vitamine C. Mocht je toch te kort komen dan kun je ook altijd supplementen nemen. Daarnaast bestaat er ook gezichtsverzorging met vitamine C in.

Gebruik een gezichtsborstel

Een schone huid is erg belangrijk. Als je je huid niet goed genoeg schoon maakt gaan je poriën namelijk verstoppen waardoor er oneffenheden ontstaan. Een goede manier om je huid goed schoon te krijgen is door middel van een gezichtsborstel. Met een watje of met je handen krijg je je huid namelijk maar beperkt schoon. Door een gezichtsborstel te gebruiken weet je zeker dat er geen make-upresten achterblijven. Als je zeker weet dat je huid volledig schoon is kun je een crème gebruiken om je huid te voeden.

https://www.origanic.nl/collections/lichaamborstels