TAEC
Image default
Tuin en buitenleven

Hoe maak je jouw terras sfeervoller?

Veel mensen zitten graag op het terras. Het is dan wel leuk om het terras leuk aan te kleden. De aankleding zorgt voor een leuke sfeer en zo krijg je meer klanten naar jouw terras. Planten geven een leuke sfeer aan jouw terras. De groene beukenhaag is sfeervol en geeft ook nog een stukje privacy. Wil jij nou de groene beukenhaag kopen? Dat kan bij Beukplanten! Behalve met planten kan je op veel andere manieren jouw terras aankleden. Lees het artikel verder om erachter te komen hoe jij jouw terras nog sfeervoller kan maken.

Zet een parasol neer

Het liefst zijn we met het warme weer in de zomer zoveel mogelijk buiten. Het is dan belangrijk dat er ook een fijne schaduwplek te vinden is. Dit is vooral prettig tijdens de warmste uren van de dag. Met een parasol kun je gemakkelijk schaduw creëren op de plek waar jij schaduw wilt hebben. Zo kunnen de klanten op jouw terras toch in de schaduw staan. Daarnaast draagt heen parasol ook bij aan een leuke sfeer. Het zorgt voor een sfeervol gevoel. 

Schaf planten aan

Planten maken een terras sfeervoller. Je maakt het terras al gezelliger door langs de randen van het terras tuinplanten neer te zetten. Zo krijg het bezoek wat op het terras zit ook een stukje privacy. Het geeft een rustige sfeer en het werkt goed als beschutting. Op de tafeltjes kunnen leuke bloemetjes neergezet worden. De bloemen kunnen dan vervolgens in een leuke pot gezet worden. Je kan er ook voor kiezen om de bloemen op te hangen. Of je nu van groene planten, bomen, kleurrijke bloemen, pampasgras of cactussen houdt, het kan allemaal. Het maakt je terras in één klap levendig en sfeervol. 

Zet er leuke meubelen neer

Comfortabele meubelen zijn echt een must voor jouw terras. Kies vooral meubelen uit die bij jouw sfeer passen. Vergeet ook niet om te zorgen voor comfort. Jouw bezoekers die op het terras zitten, moeten zich natuurlijk kunnen ontspannen. Stem de kleuren van het terras af op jouw interieur. Dit zorgt voor eenheid. Maak gebruik van accessoires, zoals een lampjesslinger, kaarsen op tafel en een kleedje om de stoelen heen. Met verlichting krijgt jouw terras een gezellig sfeer en kun je optimaal genieten van de lange zomerse avonden. Heb je plek over op jouw terras, dan is een vuurkorf misschien wel een leuk idee. Een vuurkorf biedt een leuke sfeer en het biedt tevens warmte. Een ideale manier om met een prettige temperatuur buiten te zitten tot in de latere uurtjes.