TAEC
Image default
Bedrijven

InHome Care Partners zorg

Professionele 24/7 zorg van InHome Care Partners

Vertrouw op de beste 24 uurs zorg thuis van InHome Care Partners. Dit is een goede keuze voor de zorg van uw liefbaren. U kunt hier vertrouwen op professionele zorg door betrokken medewerkers. Deze staan dag en nacht klaar om uw geliefde te ondersteunen waar maar nodig. Wanneer u gebruik maakt van InHome Partners worden al uw zorgen uit handen genomen. Voordat dit zorgtraject van start gaat, alle mogelijkheden worden uitgebreid besproken. U kunt ook rekenen op een volledig vergoeding, bijvoorbeeld uit PGB budget.

Deskundige zorgmedewerkers nemen uw zorgen over

InHome Care Partners zorg biedt u de allerbeste zorg op maat. Voordat de zorg thuis van start gaat worden eerste alle zorg wensen- en vragen beantwoord. Het is zowel voor de cliënt als omgeving belangrijk om exact te weten wat er verwacht kan worden. De insteek van InHome Care Partners is om zowel de cliënt als omgeving zoveel mogelijk te ontlasten. Uw omgeving heeft geen zorgen meer over u alleen thuis en weet dat alles goed is geregeld. Deskundige zorgmedewerkers houden een streng oogje in het zeil.

U bent 24/7 in goede handen bij InHome Care Partners

Wat kost 24 uurs zorg thuis? Dit is een goede vraag om te stellen! Het antwoord is dat dit volledig vergoedt kan worden door de gemeente, overheid of door een PGB budget. Informeer bij InHome Care Partners voor wat kost 24 uurs zorg thuis? In de meeste gevallen wordt dit volledig vergoedt, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Neem contact op met InHome Care Partners zorg om de mogelijkheden te bespreken.

Bespreek de mogelijkheden

Informeer bij InHome Care Partners zorg naar de mogelijkheden voor een zorgplan op maat. U bent hier van harte welkom om alleen thuis te blijven wonen, met de nodige begeleiding uiteraard. Voordat dit wordt ingeschakeld wordt de situatie eerst zo goed mogelijk ingeschat.

https://inhomecarepartners.eu/