TAEC
Image default
Kinderen

Is jouw kind klaar voor een gaaf kinderfeestje?

Ben jij het ook zo zat dat je ieder jaar weer op zoek moet gaan naar het leukste kinderfeestje voor je zoon of dochter, om uiteindelijk uit te komen bij een bioscoopbezoek, zwembad of een indoor speeltuin? Dat hoeft nu niet meer! Heb je weleens nagedacht over een escape room? Deze zijn momenteel erg populair, en er zijn er dan ook heel veel te vinden! Zowel voor jongere kinderen, iets ouder, pubers en volwassenen.

Escape rooms regio Tilburg

Ben je op zoek naar een escape room in de regio Tilburg? Ga dan eens langs bij flappiekids! Hier hebben ze een ontzettend gave escape room voor kinderen vanaf 10 jaar. Je wordt hier opgesloten in een huis uit 1900 waar het gezin plots is vertrokken om nooit meer terug te keren. Alleen opa, die al 60 jaar overleden is, zit nog steeds in de woonkamer te lezen… Aan de kinderen de taak alle hints te verzamelen om zo uit het huis te kunnen ontsnappen. Doordat de escape room leuk maar ook spannend en misschien zelfs wel een beetje eng is, wordt het aangeraden als de ouders/begeleiders mee naar binnen gaan. Jullie hebben maximaal anderhalf uur de tijd om jezelf te bevrijden.

Binnenkort opent er nog een escape room genaamd “De Halloween Bar”. Wil je nog wat extra’s doen? Dan kan de escape room ook gecombineerd worden met een workshop of een discofeestje.

Eten na afloop

Ranja zit bij het kinderfeestje inbegrepen maar willen jullie na afloop ook nog graag wat eten of drinken, dan is dat ook mogelijk. Dit kun je apart bijbestellen via de menukaart of het boekingsformulier. Je kunt dan kiezen voor friet met wat saus, maar ook voor chips, cake of snoep. Daarnaast is er uiteraard ook drinken te bestellen.