TAEC
Image default
Bedrijven

IS0 14001

Werkt u in een bedrijf dat te maken krijgt met eisen voor het milieu? Dan krijgt u te maken met de internationale norm die eisen voor een milieumanagementsysteem definieert. De ISO 14001. Dit systeem biedt een kader dat richting biedt voor organisaties. Wilt u een milieuzorgsysteem opzetten? En wilt u de milieuprestaties en eisen verbeteren en borgen? Incontroll heeft software ontwikkeld waarmee zij u het behalen van het certificaat een stuk gemakkelijker maken. Dit geldt trouwens ook voor de volgende normen: ISO 9001, VCA 2017 6.0 en VCA onderaannemers.

Speciaal ontwikkelde software

Incontroll heeft een speciale software ontwikkeld. Deze software draagt de naam VARIO en kent vele voordelen. Zowel voor het behalen van het certificaat, als voor het behouden ervan. Dat is natuurlijk wel heel fijn. Zo geniet u van geautomatiseerd documentenbeheer, geïntegreerd risicobeheer, geautomatiseerd ongevallen en incidenten onderzoek en nog veel meer. Zoals onder andere geautomatiseerde voorlichting.

Tevreden klant

Ik ben een zeer tevreden klant van Incontroll. Dankzij hen kunnen de milieueffecten van de bedrijfsvoering verminderd en beheerst worden. Want wilt u nog meer? Kijk vooral eens verder op de website van Incontroll en doe er uw voordeel mee.

https://vario-nederland.nl/