TAEC
Image default
Internet

Waar moet je aan denken bij het inhuren van een webdesign bedrijf?

Hoe vaak heb je al verhalen gehoord van mensen die webbedrijven hebben ingehuurd om hun website te ontwerpen en te ontwikkelen en die ofwel slechte websites hebben ontvangen of waar de ontwikkelaar er met hun geld vandoor is gegaan? Of hoe zit het met de ondernemer die zijn neefje/vriendin/dochter heeft “ingehuurd” om de site gratis te ontwerpen? De resultaten waren rampzalig en de kleine bedrijfseigenaar voelde zich niet op zijn gemak met veel constructieve kritiek op een gratis uitgevoerde klus. 

Wanneer je een webdesign in wil huren is het goed ervoor te zorgen dat het webdesign bedrijf de juiste vaardigheden heeft en de antwoorden op een aantal vragen voordat u ze uw zuurverdiende geld krijgen. Hier zijn een aantal dingen om naar te zoeken en vragen te stellen, evenals een paar rode vlaggen om op te letten:

– Huur een echt bedrijf in, geen neefje van of een vage kennis die iets doet online, vind een professioneel bureau
– Bekijk hun website. Als ze geen sterke website als visitekaartje voor hun bedrijf kunnen neerzetten hoef je daar als klant ook geen vertrouwen in te hebben.
– Goede commucatie: Je contactpersoon bij het webdesign bedrijf moet met je kunnen praten in je eigen taal, maar ook gemakkelijk kunnen communiceren met de programmeurs. Je hebt iemand nodig die dingen kan uitleggen die je niet begrijpt zonder neerbuigend te zijn, en die webprincipes toegankelijk maakt die je moet kennen.

Ben je zelf op zoek naar web design? Bekijk en vergelijk verschillende aanbieders van webdesign Nederland bij Webdesignkaart.nl.

https://webdesignkaart.nl/