TAEC
Image default
Bedrijven

Jacksart: bijzonder creatieve kunst voor aan uw muur

Jacksart: geen doorsnee art

Als u op zoek bent naar gewone, doorsnee kunst voor aan de muur, dan moet u echt niet bij Jacksart zijn. Wilt u kunst hebben hangen die zoveel andere mensen ook al hebben, dan is Jack Liemburg echt niet degene waar u wezen moet. Wilt u echter iets uitgesprokens, iets wonderlijks en iets bijzonder opvallends als kunstobject in uw huis? Dan is er geen betere keuze dan kunst van Jacksart.

Meer dan een kunstenaar

Jack Liemburg is geen doorsnee kunstenaar. Nee, we mogen hem gerust een performer noemen. Jack bezit over die unieke creativiteit die slechts weinigen hebben. Heel veel mensen kunnen schilderen, veel mensen kunnen prachtig schilderen, Jack Liemburg is één van die mensen die iets bijzonder artistieks, verrassends en natuurlijk moois op doek kan toveren. Een schilderij laten maken door Jacksart is dan ook vragen om een bijzondere creatie.

Een echte Jack Liemburg aan de muur?

Als u ervoor kiest voor een schilderij laten maken door Jacksart, weer er dan op voorbereid dat u iets bijzonders kunstzinnigs als resultaat krijgt. Jack maakt voor u een popart schilderij waar u vol verbazing u tegen zegt. De kleuren spatten van het schilderij en later dus van uw muur. De rest van uw inrichting mag best sober zijn: een popart schilderij is een echte aandachttrekker.

Uw thema? Jack’s thema

Jack Liemburg werkt sinds tien jaar als kunstenaar. Hij volgt daarbij altijd zijn gevoel en werkt op zijn karakteristieke eigen wijze. Op die manier creëert hij ook schilderijen die van grote afstand al herkenbaar zijn als werk van Jacksart. Dus: mocht een kunstkenner straks uw woonkamer binnen stappen en uw gloednieuwe popart schilderij van Jack’s hand zien hangen? Vertrouw er maar op dat hij hem vol bewondering in de eerste seconde herkent.

https://www.jacksart.nl/