TAEC
Image default
Winkelen

Je droomjurk vinden doe je zo

Het aanzoek is geweest en de voorbereidingen kunnen beginnen: je gaat trouwen! Je hebt de liefde van je leven gevonden en met hem (of haar) wil je de rest van je leven doorbrengen. Trouwen is daarvoor een mooie kers op de taart. Op deze feestelijke dag wil je er wel uitzien als om door een ringetje te halen. Het is tijd om te gaan shoppen voor een trouwjurk. Het vinden van je droomjurk kan nog wel eens een uitdaging zijn, omdat de keuze echt enorm is. Toch ga ook jij je droomjurk vinden. 

Rondkijken

Om een jurk te vinden die perfect bij je past, is het handig om eerst te weten wat jouw figuur is en wat de sterke kanten van je lichaam zijn. De sterke kanten wil je immers benadrukken. De aspecten waar je onzeker over bent, wil je het liefst niet laten zien of in elk geval niet benadrukken. Daarom is het belangrijk om te welke vormen je lichaam heeft en wat de sterke en minder sterke punten zijn. Heb je bredere heupen en ben je daar onzeker over? Kies dan voor een a-lijn bruidsjurk. Op die manier benadruk je de smalle taille. Doordat de jurk lichtjes wijd uitloopt vanaf boven de heup, ligt daar niet de nadruk op. Deze jurk laat jouw figuur perfect uitkomen.

Passessie

Als je een beetje hebt rondgezocht op het internet en je hebt onderzoek gedaan naar jouw lichaamsvorm, wordt het tijd om een afspraak te maken in de winkel om te gaan passen. Vertel de verkoopster welke wensen je hebt en wat je mooi vindt. Zij kan vervolgens de juiste jurken erbij pakken die ervoor zorgen dat jij je mooi voelt. Wanneer je enkele jurken hebt aangepast, zie je al snel wat wel en niet mooi staat op jouw lichaam. Als je de perfecte jurk aanpast, weet je dat direct. Het voelt goed, je bent prachtig en je kan gaan stralen op je eigen bruiloft.