TAEC
Image default
Mode en Kleding

Je kunt je galajurk weer dragen!

Je prom-jurk hangt in je kast, ziet er nog steeds zo elegant en prachtig uit als op de dag dat je hem voor het eerst hebt gepast en er verliefd op bent geworden. Zucht. Het is waarschijnlijk ook een van de duurste jurken die je ooit hebt gekocht, en het zou leuk zijn om het opnieuw te kunnen dragen. Helaas is een formele jurk niet iets dat je elke dag of zelfs elke week draagt. Maar er zijn meer dan een paar speciale gelegenheden in het leven van een meisje waar een prom-jurk opnieuw kan worden gedragen.

 

01 Draag het voor College-dansen en mixers

Als je in de herfst naar de universiteit gaat, moet je dit in gedachten houden: je bevindt je in een geheel nieuw publiek dat nog nooit iets heeft gezien dat je eerder hebt gedragen, inclusief je prom-jurk. Als de gelegenheid om galajurken vraagt, draag je je toga opnieuw naar vrouwenclub of clubmixers en universiteitsdansen.

 

02 Draag het voor een bruiloft

Als de bruiloft van je neef een chique affaire wordt, kan je prom-jurk de perfecte jurk zijn, vooral als het een black-tie-evenement wordt. Zorg ervoor dat je promjurk er niet te bruids uitziet, omdat je haar niet van streek wilt maken op haar grote dag. Wat kwalificeerde zich als “te bruids”? Denk aan jurken in wit, ivoor of crème en alles met lichtgekleurd kant. Als je jurk echter alleen hints van wit heeft afgewisseld met andere kleuren, dan zou het goed moeten zijn.

 

03 Draag het voor een optocht

Als je al een optochtmeisje bent, heb je waarschijnlijk overwogen om je prom-jurk te dragen om te strijden om een​titel. Maar als je nog nooit optochten hebt geprobeerd en je dat altijd al wilde, zou dit je kans kunnen zijn! Je hebt al de jurk, de schoenen en de accessoires die je moet invoeren. Nu hoef je alleen nog die schoonheidswand te perfectioneren!

 

04 Draag het op oudejaarsavond

Nieuwjaarsfeesten zijn een tijd om glamour en welkom te krijgen in het nieuwe jaar met veel sprankeling. Ze kunnen ook een excuus zijn om je prom-jurk opnieuw te dragen en je opnieuw een prinses van de nacht te voelen. Kleed het aan door een leuk jasje en ondoorzichtige panty’s toe te voegen om scheerruïne-kippenvel te voorkomen.

 

05 Draag het aan een marine- of legerbal

Als je een vriend hebt of iemand kent die het land dient, is de kans groot dat zijn eenheid een jaarlijkse bal heeft waar formele kleding een must is. Dit zijn bijna proms voor soldaten – iedereen kleedt zich aan, neemt een date en danst de hele nacht. Als je het geluk hebt een uitnodiging voor een van deze evenementen te pakken te krijgen, is je prom-jurk het perfecte ensemble.

 

06 Draag het voor een meisjesavondje uit

Heb je een stel vrienden die ook hun prom-jassen weer willen dragen? Maak er een avond van! Kleed je helemaal aan, ga uit eten en ga vervolgens naar de stad voor minigolf, een concert, comedy club, dance club of zelfs een spellenavond. U zult zeker veel aandacht trekken en onderweg een aantal fantastische foto’s maken.

 

07 Draag het voor een liefdadigheidsevenement

Als je een socialite bent die aan haar sociale agenda werkt, heb je misschien de kans om een liefdadigheidsevenement bij te wonen met de it-gals van je stad. Om ervoor te zorgen dat je opvalt en een goede indruk maakt, is het dragen van een chique jurk vaak een must.

 

08 Laat het veranderen voor een semi-formeel evenement

Als er geen formele evenementen op komst zijn, maar een paar feestjes hebben die nog steeds een schattige jurk vereisen, overweeg dan om je jurk aan te passen. Door een jurkzoom in te korten tot knielengte of een hoog-laag zoom te creëren uit een vloerlengte kan je jurk er totaal anders uitzien. Overweeg ook om een funky riem toe te voegen, je sieraden te verwisselen of je kapsel te veranderen om je prom-ensemble in iets meer casual te veranderen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

Tip: vergeet niet om ook te kijken naar comfortabel dames ondergoed!

https://www.beerenondergoed.nl/