TAEC
Image default
Electronica en Computers

KAM-manager: tijd voor een nieuwe uitdaging?

Bent u als KAM-manager toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kan bemiddelingsbureau ISO-point u wellicht van dienst zijn. Sinds 16 jaar is deze bemiddelaar actief in de sector QHSE. U heeft aan ISO-point dan ook een specialistisch bemiddelingsbureau op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Daarmee is deze organisatie voor u het perfecte startpunt in de zoektocht naar de juiste nieuwe baan als KAM-manager.

Over bemiddelingsbureau ISO-point

ISO-point werkt op landelijke schaal en heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Deze bemiddelaar onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers uit verschillende branches. Onder meer kunt u terecht voor een baan in de werkvelden automotive, food, chemie, scheepvaart en farmacie. Daarbij kan ISO-point u helpen in de zoektocht naar een vaste functie, maar behoort ook het werken voor een tijdelijk project tot de mogelijkheden.

Wat kan ISO-point voor u betekenen?

Als KAM-manager op zoek naar een nieuwe uitdaging kunt u profiteren van het netwerk en de contacten van ISO-point. De accountmanagers van ISO-point stellen u graag voor aan een opdrachtgever die aansluit bij uw specifieke wensen. In een persoonlijk gesprek met één van de accountmanagers van dit bemiddelingsbureau kunnen uw wensen in kaart worden gebracht. Daarbij is er ook oog voor uw kwaliteiten en ervaringen. Op deze manier kan ISO-point u altijd aan de juiste baan en opdrachtgever koppelen. Bijkomend voordeel is dat u zelf geen energie meer hoeft te steken in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging die past bij uw achtergrond en wensen.

U wilt u inschrijven?

Op het moment dat u gebruik wilt maken van de dienstverlening van ISO-point, kunt u zich inschrijven. Deze inschrijving doet u online via de website van deze bemiddelaar. Tijdens de inschrijving kunt u uw cv uploaden of gebruik maken van uw LinkedIn profiel. Hoe specifieker de invoer van de gegevens, hoe gerichter ISO-point voor u aan de slag kan gaan.

https://www.iso-point.nl