TAEC
Image default
Bedrijven

Kies voor een pop up kerstboom!

Iedereen kent het wel. De feestdagen staan voor de deur en je moet de kerstboom gaan optuigen. De kerstboom optuigen een essentieel onderdeel als het gaat om versieringen tijdens kerst. Ben jij ook altijd zo lang bezig met het versieren en opzetten van de kerstboom en wil je hier meer tijd op besparen? Dan is een pop up kerstboom wellicht iets voor jou! In deze blog lees je meer over pop up kerstbomen en welke voordelen je hier uit kan halen. Veel leesplezier!

Wat zijn pop up kerstbomen?

Een popup kerstboom is een neppe kerst boom die erg snel opgetuigd is. Met een pop up kerstboom haal je dus direct de kerstsfeer naar je huis of werkplek! De pop up kerstboom kan je na de feestdagen heel makkelijk opbergen met versiering en al nog in de boom! De pop up kerstbomen van kerstverlichting.nl staan in 1 minuut. De boom is dan ook nog eens helemaal versierd met de kerstballen en de verlichting. De kerstbomen van kerstverlichting.nl worden altijd geleverd met een aansluitsnoer, paal en voet.

Hoe zet je een pop up kerstboom klaar?

Het in elkaar zetten van een pop-up kerstboom is erg simpel. Volg de volgende stappen en jouw pop up kerstboom staat binnen 1 minuut:

  1. Zet de standaard in elkaar
  2. Zorg ervoor dat je de boom aan de bovenzijde van de standaard vast maakt. Nu rolt de versierde boom zich vanzelf uit.
  3. Doe het aansluitsnoer in het dichtstbijzijnde stopcontact.

Zodra de kerstboom klaar staat beginnen de lampjes meteen te branden!

Pop up kerstbomen zijn veiliger dan echte kerst bomen

De pop-up kerstboom is een stuk veiliger dan een echte kerstboom. Bij een echte kerstboom ligt natuurlijk de hele vloer onder dennennaalden. Uw kinderen en/of huisdieren zien de dennennaalden wellicht als eten, waardoor ze het misschien onbewust gaan opeten. Ze zijn er allebei niet van bewust dat ze dit niet kunnen eten en zich hierin verslikken. Bij een neppe kerstboom is dit probleem dus gelijk helemaal verholpen. Veiligheid is dus ook één van de redenen waarom je voor een pop up kerstboom zou kunnen gaan!