TAEC
Image default
Bedrijven

10 ft Container voor thuis

Op zoek naar een 10ft container gebruikt in RAL kleur? Hier zit u goed!

Wij van zelfbouwcontainer bieden u een groot assortiment verkoop van opslagcontainers. Uw 10ft container gebruikt kan zeker ook geleverd worden in  een RAL kleur. Wij hebben in ons assortiment 10ft containers gebruikt in alle kleuren. U bepaalt in welke teint u de verkoop opslagcontainer geleverd wilt krijgen. Af en toe is er wel is een opsagcontainer essentieel. Dit kan voor gereedschap zijn of voor handels, maar ook tijdens herstel en dislocatie. Een verkoop opslagcontainer zonder kleur kan saai gevonden worden. Daarom bieden wij van zelfbouwcontainer een 10ft container gebruikt in RAL kleur aan. Dit is nog steeds een allerbeste container maar dan met een leuk teint. Deze opslag container bestaat ook uit 6 panelen die gemakkelijk en in een korte tijd in elkaar gezet kunnen worden. Deze panelen worden getransporteerd met een aanhanger, waardoor de vervoerkosten erg laag liggen!  Op zoek naar een 10ft container in RAL kleur met een goede prijs/kwaliteits verhouding? Bezoek dan direct onze internetsite!

10ft container gebruikt

Bij ons van zelfbouwcontainer kunt u goed terecht als u op zoek bent naar het kopen en huren van een opslagcontainer in kleur! Op zelfbouwcontainer heeft u de perspectief om een verkoop opslagcontainers te  kopen of te huren die aansluit op uw wensen. Hier heeft u keuze uit heel veel verschillende soorten en maten. Hiervan kunt u ook nog vaststellen op welke functie de deur of deuren worden bevestigd (lange of korte zijden). Het aantal deuren in de container kunt u ook zelf bepalen (1 of 2). Zo bieden we u bij het kopen en huren van een 10ft container gebruikt een berg opties voor u om een eigen draai te brengen aan uw standaard 10ft container gebruikt in teint.

Opslagcontainer 3 x 2

Bent u opzoek naar een opslagcontainer van 3x2m? Wij bieden u verschillende soorten containers aan van deze maten. Zo hebben wij bouwcontainers met een luik sluiting van 3 meter bij 2 meter, maar ook sanitaire containers voor dames en heren of voor alleen heren. Ideaal voor op de bouwplaats of een festivalterrein. Daarnaast hebben wij 10ft container gebruikt van 3X2 voor gascilinders. Uiteraard leveren wij ook onze verkoop opslagcontainers, in de door u gewenste kleur, in de afmeting 3X4! Bezoek snel onze website en neem een minuut om even rond te kijken!

Meer details?

Heeft dit blog uw interesse gewekt en wilt u meer weten over deze producten? Dat kan! Bezoek snel onze website en kijk even rond. Op onze website hebben wij al onze artikelen overzichtelijk weergeven. Iedere container is voorzien van extra informatie met daarnaast de specificaties en belangrijke eigenschappen van onze producten. Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of neem telefonisch contact met ons op. Dit kunt u doen met behulp van de volgende telefoonnummers: 085-0685590 .

Iets wat wij u als enige in Nederland kunnen bieden, is de allerlaagste prijs garantie! Ook kunnen wij u een 10 jaar durende garantie bieden die het roesten van uw container betreft. Wanneer uw demontabele container in kleur binnen 10 jaar na aankoop roest begint te vertonen, kunt u contact opnemen en dan wordt dit netjes samen afgehandeld. Dus waar wacht u nog op? Bestel nu!

https://www.zelfbouwcontainer.nl/cat/demontabele-containers/10ft-container/